Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
16 јуни 2014
Мислења
314
Поени од реакции
797
Се плашам да признаам дека постоиш, дека ми фалиш... ми фали твојот допир, ми фали твојот глас,твојата насмевка, ми фалат многу ситници, кривици... сите заминуваат, само јас останувам и сите погледи ме плашат...сите тие прегрнати среќни луѓе, па тие улоги беа наши...а каде сме сега? Погледни, погледни во мене, ме нема мене, само спомени, траги од тоа каква сум била...
Еден живот каде завршувам јас, почнуваш ти...една љубов во која бевме ние, а сега се други...
Извини што немам сили да ти посакам среќа со неа, а и што ќе ти е тоа од мене?
Само биди тоа што си, каде и да си, што и да се случи биди ок... И никогаш немој да дознаеш како боли кога некого сакаш, а го мразиш, кога мразиш а сакаш и се бориш да издржиш...

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Ќе те најдам. Еден ден ќе те најдам баш таков каков што сакам да си, баш таков каков што те барам да си. И кога ќе те најдам, ќе ја исцедам цела твоја љубов. До последна капка. До последен здив. И мој ќе си. И јас твоја ќе бидам.

Член од
15 јуни 2013
Мислења
130
Поени од реакции
307
за неколку часа ке поминам дека шо живееш ти Т. Не оти сум тргнан баш за тебе ами низ таму ме носи патот. Искрено, сношти чинам ни сон на очи немаах од помислата дека МООЖЕБИ ќе те видам минувајки покрај твојата зграда. Ме обзема некое чувство на лудило, нервоза, радост... Едноставно не можам да го дефинирам. Дури и да не те видам, се надевам дека си добро...

Член од
17 мај 2014
Мислења
124
Поени од реакции
214
Немој да си се излажал за 8 ми март и годинава да ми дадеш подарок. Од глава ќе ти го удрам :boksix:

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Се изгубив себеси по втор пат.
Таман се пронајдов, пак ме тресна од земја.
Овој пат повеќе болеше.
Овој пат ќе биде потешко од претходниот.
Овој пат не верувам дека ќе има позитивни резултати.
Овој пат не знам дали ќе успееме.

Овој пат не го заслужив ова.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.203
И таванот е небо, ако имаш со кого да создаваш ѕвезди.
Ова ме потсети.. кога носталгично се потсеќав дека убаво им било на децата дур растат да имаат ѕвезди што светат на вечер за поинтересни патувања низ фантазијата им дур заспат и како им завидував и како ми донесе одма цело пакетче да си ги исполепам на таван и да буљаме заедно после секоја епизода од Космос дур си ги објаснуваме новите ствари еден на друг. Залепив само една, оти сум мрза и најверојатно морон. Ама си земав една у мене да ти залепам дур не гледаш и кај тебе. И знам колку ти значи и дека ја буљаш и без мене, и знам дека сега и да ги испозалепам другите, стално ќе гледам во првата, и залепив јас значење, оти колку и да е патетично, кога ќе ја погледнам пред спиење, ми ја еректира сета поврзаност што ја имам со тебе. Секое чувство искусено со тебе ми се релоадира во еден единствен миг, хаос, како најкраткиот оргазам на светот, овај како вториот, јас го држам првиот поради твојата петка, и затоа и секогаш сум свеж и одморен од спиење. Имал немал секс. Оти спијам кротко како после. Од пластика на таванот. Од ѕвезда на небото. I swear im not gay. Имзеѓу патетикиве I also love your titties. И твојата внуска вагина. И твојот што-го-мислиш-многу-лош-здив-после-спиење-а-немаш-ни-еден-расипан-заб и твоето газе што го збира комотно да се стуткаш цела скоро во мое седиште на автобус за да те гушкам и твоето воспалено его од што ти се пуштаат дупло одошто мене плус не рачунајќи ги тие и од твојот тим и твојата borderline ретардирана способност за гуглање и
твојата дупкичка на едната страна од фацата само кога се смееш и тоа што не ми даваш ништо ново да гледам оти сакаш СВЕ БРАД со мене а коа треба all we do is fuck и кога внесуваме пица јунитс до неподвижност и тоа што ќе го заебам постот оти повеќе ја иксаш Нора, а јас посакав да ми точи емоции. Дури повеќе од мумлањето на Том. Ју кант.

Kajgana Shop

На врв Bottom