Почнува по малку во мене да игра семето синапово. Лошо ќе да е, а нема ни недела дека како прекинав, а веќе ме јаде црвот. Нема зошто да ме јаде и зошто да се каам.
Јас само заебав жена , а не човек.
Откачив личност кај која не постои морал, одговорност, почит, ценење на вредности и љубов. За која бев и останав само предмет на интерес. Иако мисли дека можеби бев посебен и добар матријал за нов почетокот, таа сепaк беше само во тој период и стадиум кога и требаше дечко и цврста врска. Си имаше изградено критериум, но тоа не значи дека и други машки не влегуваат во тој критериум.
Така што не мислам дека бев нешто посебeн за неа, туку само предмет на интерес. Како што ќе бидам и кај секоја наредна, and so on.
Пак ќе кажам не повредив добар човек со чест и достоинство, туку само жена со крајно превртлива и подметлива природа , во чиј корен лежи крајниот егоизам.
Може ова звучи само како беден изговор , меѓутоа подобро јас неа да ја заебам отколку она мене.Така нели? Вака помалку боли. Јебига шта чеш свако своје дупе мило. А не и се враќам колку тоа и во моментов да ме тера ...