Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.044
Среќна годишнина :love:

Фалиш... :X3:

У саботата пеев една песна посветена на тебе. Знаеш, онаа за која на нашиот втор состанок ми рече дека ти е омилена од Балашевиќ. Немав у план да ја пеам, едноставно така ми дојде у моментот, ми текна на една сабота од пред 2 години.

I

[In]kognito

Гостин
Среќен роденден мил мој :backa:
Повели една торта на која сигурно ќе и се израдуваше најмногу ама и мојата е добра :X3: d35919e6e05e5293feaf1332006f76c6.jpg

InStealth

Лабаво лавабо
Член од
10 февруари 2015
Мислења
221
Поени од реакции
560
Немам појма што да ти купам за роденден ама знам само дека тоа утро дур спиеш ќе ти се пикнам под јорганот и ќе ти честитам... онака ;)

InStealth

Лабаво лавабо
Член од
10 февруари 2015
Мислења
221
Поени од реакции
560
...Се одреков од тебе
и телото морав да го
дадам на други.
Ќе ми иструлеше, ќе ми окапеше,
ако го оставев кај душите што
цврсто се стегнале во преграт.
Се одреков од тебе
и првпат жалев што стареам,
и првпат плачев што ќе имаме деца
кои размножувајќи се,
мене и тебе ќе нè одродат
-Q.S.

Член од
23 октомври 2011
Мислења
887
Поени од реакции
2.207
Почнува по малку во мене да игра семето синапово. Лошо ќе да е, а нема ни недела дека како прекинав, а веќе ме јаде црвот. Нема зошто да ме јаде и зошто да се каам.

Јас само заебав жена , а не човек.

Откачив личност кај која не постои морал, одговорност, почит, ценење на вредности и љубов. За која бев и останав само предмет на интерес. Иако мисли дека можеби бев посебен и добар матријал за нов почетокот, таа сепaк беше само во тој период и стадиум кога и требаше дечко и цврста врска. Си имаше изградено критериум, но тоа не значи дека и други машки не влегуваат во тој критериум.

Така што не мислам дека бев нешто посебeн за неа, туку само предмет на интерес. Како што ќе бидам и кај секоја наредна, and so on.

Пак ќе кажам не повредив добар човек со чест и достоинство, туку само жена со крајно превртлива и подметлива природа , во чиј корен лежи крајниот егоизам.

Може ова звучи само како беден изговор , меѓутоа подобро јас неа да ја заебам отколку она мене.Така нели? Вака помалку боли. Јебига шта чеш свако своје дупе мило. А не и се враќам колку тоа и во моментов да ме тера ...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

На врв Bottom