Ми се љуби кисаа гушкааа со тебееее свееее најубаво и слаткооо. Незаситна сум од све твое ! Кога те нема ко да е вечност цела, ден ми трае ко пола година. Чувај ме зашто премногу те осекам како никогаш никого до сега...Ти си ми најдоброто што го знам, сите се бледа сенка небитни глупи неинтересни, не ги ни приметувам, ниеден дечко не може да биде како тебе,ниту да ме заведе како ти. Ме воодушевуваш секој ден се повеќе и повеќе.
И да, ја се ладев порано за брзо време, знаеш да сум дива цура и да брзо се заситувам од сите дечковци кои сум ги упознала.......Но од тебе еве поминаа толку месеци а ја уште сум гладна и жедна за тебе како првиот ден можеби и повеќе.
Те сакам љубов, тешко се живее без тебе...И дефинитивно си ми најубавиот период од животот, нешто најпрекрасно и пресреќна сум што те имам. Ќе те стиснам јако и не те пуштам нееее,те држам до себе блиску.
И за прв пат до сега, имам неодолива желба да те заведувам и да те излудам само тебе, да бидеш само мој и да ти бидам најубава и најсексипилна девојка на цел свет. И знам да сум ти и повеќе од тоа.... Сакам да те распаметам и да незнаеш како се викаш од желба да гориш по мене. Сакам да лудиш по мене. Тогаш сме на исто зашто ја јако лудам по тебе! Ме имаш цела со цело мое срценце, душа и тело... Е толку те сакам да твојата љубов ми е воздух кој го дишам..Ми требаш љубави..Сакам да сме вечни, заљубени и затрескани еден во друг...Те кисам љубави и сакам најмногу на цел свет <3