Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Без оглед на тоа колку си далеку, јас ќе продолжам да те сакам затоа што ти си најдоброто нешто што ми се случило во животот. Јас навистина те сакам...и ми недостигаш, љубов моја.

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Го имам најубавиот дечко на планетава ! Неодолив си ми, најзгоден љубави, најубав:love: Кога те гледам, кога ми збориш, ме топиш јако и цела сум со пеперутки по тело кои ме гулицаат и страст, нежности, љубов.
Толку те сакам да сакам одма да носам твое прстенче за вечност..<3
Сакам да сме врзани и вечни во срцата.
Ме заљуби, затреска јако и сеа само за тебе знам.
Неодолив те сакам :*

doorsi

Баџанак
Член од
26 мај 2014
Мислења
172
Поени од реакции
234
Каква мусака прави алал да и е. Една е мајка и никоја како неа.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Еее зекец мој. Што се поминавме овие 5 години не се опишува со зборови. Битно делата и убавите моменти да продолжат да не следат и во следните 70-80 години, па како старчиња да си се држиме за раче и да си се потсестуваме на годините поминати заедно. Љубовта, слогата, разбирањето и почитта еден кон друг да ни биде секојдневие и да си исчекаме длабока старост со пеперутките во стомак кои сеуште ги чувствувам. Те сакам и секогаш ќе те сакам таков каков што си. Да ни се множат годините исполнети со убавини и по некој зекец/зајачица :icon_lol: за да има за што да живееме и на што уште повеќе да се радуваме.
Те љубам :love:

MAD_0005.JPG
p.s Е вакви да бидеме цел живот, доволно ќе ми биде......т.е и повеќе од доволно:love:

Последно уредено:
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Бикче мое најубаво и најмило...само ТИ можеш со навидум толку малку, да ми го разубавуваш животот ТОЛКУ МНОГУ. Не знаеш колку ми значиш!
И знам...еден ден ќе имаме и ние таква слика како лепотаниве погоре.Ќе поминеме низ се што треба да поминеме дотогаш...Ќе бидам трпелива злато, се додека ти си таму некаде и заедно сонуваме, еден ден и нашиот сон ќе се оствари!:X3:

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.832
Поени од реакции
21.512
Фалиш ми како што ми фали кифла и црвен сол од забавиште, марамче сс иницијали, радијатор у зиму на прф час.Кд те гушна ичера наслузисфа ми се очи од жар и емоцие што ги осеќам у тј блесинг момент.

Сакам кд тк да постирам слику како Олимпију погоре, само што ја не сам келаф :ROFLMAO: (мала шала)

oftopic.Честитам Ви ептен.

Kajgana Shop

На врв Bottom