Без оглед на тоа колку си далеку, јас ќе продолжам да те сакам затоа што ти си најдоброто нешто што ми се случило во животот. Јас навистина те сакам...и ми недостигаш, љубов моја.
Го имам најубавиот дечко на планетава ! Неодолив си ми, најзгоден љубави, најубав Кога те гледам, кога ми збориш, ме топиш јако и цела сум со пеперутки по тело кои ме гулицаат и страст, нежности, љубов.
Толку те сакам да сакам одма да носам твое прстенче за вечност..<3
Сакам да сме врзани и вечни во срцата.
Ме заљуби, затреска јако и сеа само за тебе знам.
Неодолив те сакам :*
Еее зекец мој. Што се поминавме овие 5 години не се опишува со зборови. Битно делата и убавите моменти да продолжат да не следат и во следните 70-80 години, па како старчиња да си се држиме за раче и да си се потсестуваме на годините поминати заедно. Љубовта, слогата, разбирањето и почитта еден кон друг да ни биде секојдневие и да си исчекаме длабока старост со пеперутките во стомак кои сеуште ги чувствувам. Те сакам и секогаш ќе те сакам таков каков што си. Да ни се множат годините исполнети со убавини и по некој зекец/зајачица за да има за што да живееме и на што уште повеќе да се радуваме.
Те љубам
p.s Е вакви да бидеме цел живот, доволно ќе ми биде......т.е и повеќе од доволно
Бикче мое најубаво и најмило...само ТИ можеш со навидум толку малку, да ми го разубавуваш животот ТОЛКУ МНОГУ. Не знаеш колку ми значиш!
И знам...еден ден ќе имаме и ние таква слика како лепотаниве погоре.Ќе поминеме низ се што треба да поминеме дотогаш...Ќе бидам трпелива злато, се додека ти си таму некаде и заедно сонуваме, еден ден и нашиот сон ќе се оствари!
Фалиш ми како што ми фали кифла и црвен сол од забавиште, марамче сс иницијали, радијатор у зиму на прф час.Кд те гушна ичера наслузисфа ми се очи од жар и емоцие што ги осеќам у тј блесинг момент.
Сакам кд тк да постирам слику како Олимпију погоре, само што ја не сам келаф (мала шала)
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.