Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
14 август 2012
Мислења
18
Поени од реакции
32
Е кајган., како би се чувствувала ако ти го избришат легендарниот кајгана скин ? Како му е на страсниот пушач без цигара, како му е на наркоманот без дрога.. ?
Си нанкаш сега ваљда ? Стуткана како кифличка, покриена со 2 ќебиња и јорганче, затоа што надвор е ладничко ???
А се сеќаваш ли на денот точно пред четврт година ? Јас да, како да беше пред 5 мин... ~18:08, првиот допир, треперење... после 10тици минути следеше и првиот бакнеж, и вториот.. и третиот... - ... мислеше дека сум заборавил нели ? Не малечка... ама повторно да ќе си се потсетам, исто како и денот пред 3 месеци.

... те сакам дебелка <3

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Верувам во секоја твоја лага, во секој збор „те сакам“, верувам во се што ќе ми кажиш ти...
а знаеш ли што? знам дека се е лага.. но не можам да се соочам со тоа...
Ако барем ме сакаш 0,0005 % од колку што велиш дека ме сакаш... престани... не сакам да се заљубам уште повеќе па еден ден кога ке заминеш без збор да не знам што со себе...
ако продолжиш вака, ќе ме уништиш! :place:

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.314
Поени од реакции
10.341
Правиш да се осеќам ко напатена пичка што трча по курац.Уствари кога и да решам да се тргнам од тебе,да почнам од ново нешто со некоја друга ти тогаш се појавуваш за да усереш се и едноставно да го распафташ жарот на недоизгасната скара.Го мразам тоа кај тебе,те мразам уствари целосно на моменти.Те мразам затоа што ме сакаш,и се мразам затоа што и јас те сакам.Незнам до кога ќе трае ова,али осеќам дека ќе заврши фатално.Би одбрал да не те гледам во наредни 2 години ни секунда,за да проживеам малце на раат без да се плашам дека пак ќе се појавиш од негде и дека ќе уништиш нешто,ПАК.Фуј

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193

Само остаје нада, да време сад лечи све ране...

Не знам што сад да радим са собом, носим неизбрисиви траг ..

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.659
Поени од реакции
34.094
Чудно.. како некои работи ги зимаме здраво за готово. Незнаеш што имаш се додека го немаш. И кога ќе дојде време, незнаеш што да правиш, дека од навика си опуштен онака.

Затоа, носи увек паломи.

M

Moon Child

Гостин
Сакам пак да јадеме скара од тоа грчкото ресторанче на ќошот карши Блаже Коневски.

B

BrunoFresh

Гостин
I love that you get cold when it’s 71 degrees out. I love that it takes you an hour and a half to order a sandwich. I love that you get a little crinkle in your nose when you’re looking at me like I’m nuts. I love that after I spend day with you, I can still smell your perfume on my clothes. And I love that you are the last person I want to talk to before I go to sleep at night. And it’s not because I’m lonely. I came here tonight because when you realize you want to spend the rest of your life with somebody, you want the rest of your life to start as soon as possible.

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Не ја разбирам твојата љубов, а се трудам...
но сакам да знаеш дека не сум од оние кои лесно ке ги поминиш и потоа нема да се познаваме..
сакам да знаеш дека те засакав многу и комплетно го сменив мислењето што го имав претходно за тебе, видов дека сето тоа кое другите го кажуваа не е точно и дека е вистина тоа дека не можиш да судиш за некој се додека не го запознаеш.
И мислам дека крајно време е да превземиш посериозен чекор во однос на нашата врска.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Жал ми е што ќе го кажам ова али има уште многу риби во морето, макар и тоа биле курви.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Немаш раце, имаш талент и аутизам. А, да. Не постоиш. Или, постоиш како мисловна именка. Нематеријален епифеномен, конјункција на две идеи. Јас сум ок со ова, ти? <-get it?

Kajgana Shop

На врв Bottom