Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Пред 3 недели кога бевме последен пат излезени, праевме лагано муабет, и и објаснуев како во врската треба да се остави простор малце за да си фалиме( не сме во врска али не е битно). И изгледа премногу сериозно ме сфати тогаш па еве 3 недели минат како се немаме видено.:pos:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.156
Поени од реакции
6.002
Еве веќе цел месец некако преживувам без твоите бакнежи. Поминаа точно 4 недели од моментот кога ми кажа дека веќе не осеќаш ништо за мене освен како за другар и дека сакаш да продолжиме само како другари. Јас ја испочитував таа твоја желба да останеме другари. И јас ја имав истата желба, ако за ништо друго, барем за да останеш дел од мојот живот. Подобро да те имам како другарка отколу да не те видам никогаш повеќе во животот. А и плус си немаме згрешено ништо, никогаш се немаме скарано, секогаш сме биле во најдобри можни односи, па не гледам зашто да не остане тоа така.

Можеби еден ден повеќе нема да те сакам на овој начин на кој што те сакам, ама знај дека секогаш ќе те сакам како другарка и ќе се грижам за тебе како за сестра. Што и да ти треба во било кој момент, јас ќе бидам тука за тебе. Ти го должам барем тоа, ако ништо друго. Ти ми го промени животот. Пред да те сретнам тебе, не верував дека ќе чувствувам такво нешто за некоја како што чувствувам за тебе. Времето поминато со тебе, иако кратко, е најубавиот дел од мојот живот досега. И вечно ќе ти бидам благодарен за тоа. Тој период вечно ќе остане во моите сеќавања и ќе буди само убави спомени.

Синоќа беше трет пат да се видиме после тоа што се случи. И сакам да ти кажам дека многу убаво си поминав со тебе. Пиевме, разговаравме, слушавме музика, се зезавме... 8 саати поминаа како од шала. И уживав во секој момент. За на крај да те испратам до кај тебе пред зграда, како што секогаш те испраќав. Местото каде што до пред еден месец се случуваа бакнежите за добра ноќ. Наместо тоа, овој пат имаше прегратка за добра ноќ. Прегратка која ми се чини дека траеше цела вечност. Те гушнав силно и не сакав да те пуштам. Во моментот кога почувствував дека и твоите раце посилно се обвиткуваат околу мене, ми дојде многу убаво чувство, можеби најубаво во последниве 4 недели.

"...Ако не ми требаш, што ми прави светла топлина во гради кога ќе ме прегрнеш..."

Ај доста е сега, ќе го читаат ова луѓе што не ме знаат и ќе си викаат: Леле какво педерче е овој. Ама само ти имаш направено да се отворам вака како што се отворив сега.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Треба почесто да се смееш :) . Тоа е втората најдобра работа за која си надарен да ја правиш со твоите усни. Знаеш на што мислам ... :свиркам:

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Ептен ми фалиш, иако некогаш знаеш да ме налутиш, заборавам на се кога сум блиску до тебе, во твојата топла прегратка ...

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
...ти си мистерија.
Ме правиш да се смеам и да бидам тажен, еден момент сум најсреќен што сум во твое друштво, а другиот сум само несреќно копиле кое си го завлекла по пат.

Лошото е , со сите си ваков кретен, не сум нити ја нешто посебен.
Нити различен од тебе.
Ќе ми дојде редот.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
... те сакам премногу, се заљубив толку наивно што сега тешко дека би се одвикнал од тебе. Скоро се што можев жртвував за тебе, тотално се, тешко мене ако те загубам. Тогаш дури ќе ме мава тешка депресија -_-

Ти дадов премногу значење, знам... но едноставно таков сум, луѓето што ги сакам ги ставам на прво место и тоа пред самиот себеси.

Среќен сум со тебе! Едноставно ме исполнуваш, ми го контролираш сето мое расположение.
Биди моја вечна! <3 :**

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Sick, twisted reality...
Once u feel like nothing happens..u're left out.. and in the next moment.. its a show, ladies and gentlemens... God reminds u of a good stuff... n yet, the very next moment is depression n feeling empty....
Ohhhh.......... i dont wanna be lonely... no more......

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Имам чувство дека те познавам цел живот.
Со тебе изгрева моето сонце, мојата надеж, со тебе почнуваат моите утра, моите сништа.
Ти си моето минато, сегашност и иднина. Ти си зрак светлина кој се пробива низ бесконечното сивило и ја осветлува мојата душа. Ти си мојата прва мисла кога сонцето наутро ќе ме погали и мојата последна мисла кога ноќта ќе пристигне на својата невидлива кочија.
Ти си мојот пекол и рај, почеток и крај, октомври и мај, доместос и сјај, Стојан Тарапуза и Јован
Јовановиќ Змај.
Мојот живот започна во мигот кога ти го зеде првиот здив, а денот кога твоето срце ќе престане да чука ќе биде денот кога јас ќе престанам да постојам.

Те сакам Мачорка.

blonde_forever_alone.jpg

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
--

"After all this time you still have the power to put the biggest smile on my face" posle tolku vreme i posle se
shta reci per

kasno e vekje..

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
:oops:
Ништо.... ќе си се посветам на работните обврски.... ма што се замарам и јас со вакви работи! Си го мамам умов....:cenzura:

Уживам......
Already....

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
... си играш со моите чувства, не можам веќе да те разберам :(

Kajgana Shop