Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
24 јуни 2011
Мислења
224
Поени од реакции
159
Види сега, ти, моја туго... Кога јас ти кажувам дека си магаре, се колнам дека сите го мислат тоа ама никој не се осмелува тоа да ти го каже в лице. Слушни ме, бидејки знам што зборувам.

R

Rockstar90

Гостин
На тебе мислам секоја вечер пред да заспијам. На тебе мислам секое утро штом се разбудам. Ти си последната насмевка, ти си првата воздишка. Ти си моето насмеано лице. :) Ме топлиш во прегратка, ме смееш со насмевка, ме лечиш со бакнежи.. Ох, те сакам! Безгранично, лудо, бескрајно и единствено. Те гушкам. И нема страв и беспомошност. Во мене е сета среќа насобрана од целиот свет. Љубов моја... Со тебе поубав е денот. Со тебе е поубава и ноќта. И сонцето потопло свети и месечината посилно сјае. Љубов моја...

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Ако сакаш верно машко...земи си кученце

ако не ти одговарам.....има и други риби во морето...​

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
42
Што има да се каже? Ти по твојот пат, а јас некаде измеѓу тебе и остатокот од мојот живот....

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Не верувам дека ќе се заљубам за брзо..

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Kaжи ми младо момче,како успеа да ми се пикнеш под кожа во рок од 4 месеци?Well,sh*t happens.
Секоја моја мисла е поврзана со тебе,секој мој сон е поврзан со тебе...се е поврзано со тебе.
Дојдов до дереџе да кубам коси,да плачам додека те нема,да се радувам кога си присутен,да ми гори срцето кога ке ми те спомнат.Ти си ми главна тема во друштво.За друго име како да не знам.Друго момче не љубам јас.
Ми велат,не постои совршен човек.Ама грешат.За мене си ти совршен,еден и единствен...Полн со љубов,разбирање,почит.
That's why I love you.

Kajgana Shop

На врв Bottom