Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Kiss me a paragraph,
I'll reply with a novel <3

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Рудна 3, пробува да ми докаже дека ништо не планирала пред време затоа што шо и да планираш пред време, или нема да ти се оствари или ќе се деси спротивното од тоа што си го планирал. А да, и сето тоа било научно докажано од некој паметен што ја согледал стварноста :facepalm:. Натпреварот е во тек..

R

redhead

Гостин
Знаеш што, те молам врати се од која дупка и да си излегол. А мене оставиме на мира. Не знам како да ти објаснам дека заслужувам многу подобро од тебе. Некој што нема цело време да се обидува да ме смени и да ми наоѓа маани. Некој со кој што ќе можам да ја делам и тишината, и пак да ни биде убаво. Преку глава ми е драми. Дадов јас се од себе, ама разбери дека сето тоа помина.Поголема кукавица од тебе немам видено, оставиме на мирааааа.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Иако тврдиш дека ми посветуваш доволно внимание, знај грешиш зашто никогаш неможе да биде доволно, од повеќе нема никогаш да штети. Еве ти еден поздрав со песнава изгледа ќе се сетиш што сакам да ти кажам:pipi:

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Lost somewhere....... surrounded with ignorance....
Lights off... game over
No need to look inside me, cuz I dont really have a heart...
All I can cry is about everything, except for people...
I can't be somebody else, and I can not pretend to be somebody else! I'm me......
No need for stories, and sad images, I chosed my way... It is better to be off.....

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Vo vrska so lubovta imam dati kazam deka te sakam preku srceto iskrena lubov ne lubomora ^^
Година дена еј! Брао брао!
Све под конец! Со ист интензитет уше од старт!
Саде медови течат!
Незнаев дека може вака... дека постои.. о.о
Боље од на филмови, жими се :D
А и годишницава беше... ко што ни доликува!
Fish and jazz bar, љубов, алкохол, јадење, изненаден фиш, блуз бенд што кине, дотерани напраени мх мх! Чим после триста шеес пет дена искачаме ја и ти и си проаѓаме диско, тоа е тоа!
Ај.. тапа ми е сеа тука да се лигавам -.- знаеш иначе...
Глатко ^^ Си лизга :)
Предам тука ко педерче некое -.-
Епа ке вииш!

Kajgana Shop

На врв Bottom