Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Најтешки се миговите на исчекување и надеж дека нешто ќе се смени. Кога се залажуваш себеси дека можеби грешиш и дека не е се така како што изгледа. Сакам да оздравам од оваа болест.....сакам една вечер да легнам без да ми поминат низ глава мисли за тоа што би било ако би било се поинаку. Дали промената може да ме направи среќна онолку колку што сум индиферентна сега моментално кон сите припадници од посилниот пол околу мене.......Работите се менуваат за сите освен за мене...како да сум заборавена честичка во некој безвременски простор.....

:pipi:

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Не знам што се дешава во последно време.Можеби проблемот е во мене, а и ти не си цвеќе за мирисање мада ти се правиш будала со сила и го прескокнуваш тој дел.Не ми е јасно едно нешто кај тебе.Како можеш да се правиш жртва, а се што кажав е точно и ти го потврди тоа и после да ми раскинеш и да немаш грижа на совест? Уствари не грижа на совест туку да размислиш малце дали си се усрала и како секој нормален човек да се јавиш и да се извиниш, а не со патетики преку пораки да ми се изјаснуваш.

...И да мораше пред роденденот ова да ми го направиш?

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Веќе цел ден читам квалитетни мислења на форумов , ме пука некоја си тешка депресија , сањам една иста девојка веќе 3 недели.Таа девојка е , можеби девојката од моите соништа , буквално.Но не ја сонувам во позитивна смисла , напротив таа ме прогонува иритирачки ми се смее , ми го крши веќе искршеното срце.Тоа не си ти, но изгледа е казна за тоа што бев дебил.Знаеш оној дел од песнана на еминем кога вика If u got one shot , to seize everything u ever want it ...Епа јас ја испуштив таа шанса.Те испуштив тебе , како и во претходните случаеви,секогаш иста приказна , секогаш исти грешки.Нели од грешките се учи демек ? My ass , јас само учам како да напраам поголема грешка, како од гомно да згазам во пролив . Знаеш љубовта кон тебе , ја мерам со љубовта кон албум сликичките во моите рани години.Тогаш сликичка од еден роналдо,роналдињо се менуваа за сликици од други 10 фудбалери што ти ги немаш во албумот,а јас моментално не би те сменил за други 10 девојки со кои што би уживал во секој различен ден од неделата.Е толку те сакам моментално.

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
Немој да ми изиграваш некој идиот, дека идиот веке си ! Се замарам со деца бе алооооо !!! незнам што сакаш од мене неможам да те сватам !!! :mad: Дали намерно ми се понашаш вака за да залетам по тебе ? Епа ти успева дека сум ГЛУПА ама се ке ти вратам да си знаеш ! а толку ми недостигаш, само да знаеш колку многу сакам да те видам ! песнава за тебе :(

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Со жениве не се може а без нив па ич :notworthy:

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Ратујемо ти и ја :свиркам:
Ама ти спремам вратка!

Треп, треп :pipi:

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Сношти ме „мавна“ еден мал флеш од порано, ама многу мал :D
И ојдов на профилот твој и приметив уствари колку долго не сум го напрајла то, пошо порано ја знаев секоја ситница на него, и не знаев дали да се смеам или да плачам :D ама добро сеа, се дешават :) барем појќе не те замислувам ко најсовршениот тип шо сум го запознала ев’р

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Страшно е колку долго време се бркаме..а пострашно (за мене) е што воопшто не ми е здосадено, напротив, секој ден ми е се поинтересно, се чувствувам ко заљубена средношколка, на твоите пораки реагирам ко да сум добила на лото а кога ќе ти го чујам гласот..на небо сум:pipi: Најкратко, а најконкретно.. те сакам:love:

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Ех. Имам едно прашање. Кој баксуз сум по ѓаволите јас, што оние мажи кои не ги сакам ме сакаат, и оние кои ги сакам не ме сакаат? Не можат ли да се судрат барем еднаш чувствата, и да не се разминуваат?
И зошто треба да го игнорирам оној кој го сакам, за да го привлечам? Колку само идиотски е сето тоа.
Не знам дали да бројам веќе колку само откачувања иам. Чисто ради статистика. Да кажуам на внуци.
Самодоверба лоу. Треба идиот да сум па да бидам задоволна од самата себеси по сите овие корпи. И последниот контејнер, со кукул врз него.
Уште важи тоа дека мажите се егглесс:) Дека жените се посилни од нив. Каko бре, може да му е страв да се јави и да каже, не ја бива работата! Да го нема со недели и да ми пише среде ноќ после? Што е толку тешко да се каже? Тепам?
Па и лажењето. Упм со маживе. Да можев да издржам два ПМС месечно, ке си фанев женска. Бар ќе имав некој што не се плаши да биде искрен и кој не се плаши од мене.

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
ете....пет месеци...тоа што не се надевав да издржи ни една недела,испадна 5 месеци...сакам смао да знаеш дека овие 5 месеци сум пресреќен и дека уживам да бидам со тебе... знај дека те засакав,така да ти нема спас..... :love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Толку е веќе неможам се откажувам. Победи она и има право да победи ја има целата подршка на нејзина страна, а јас што имам? Убаво е да почувствуваш некој да е до тебе да те сака и ти да можеш да ги возвратиш истите чувства. Да ја имаш другата половина да те држи за рака додека шетате на некое место кое зрачи убава енергија. Но неможе секое грнче да си го најде своето капаче. Ќе си се помирам има време......како што и Владо пее барем така мислам.
Зошто мене ова ми се случува? Зарем е толку тешко да престанеш да му го уништуваш животот на некого постојано? Едноставно ако не го сакаш и несакаш да бидеш со него остај го да си го живее животот, да се помири со тоа и да продолжи. Зошто се враќаш на мене? Толку ти е интересно моето патење? Толку ги сакаш моите солзи?
Зарем треба да завршам со некој кој ме сака, а јас би требало да глумам дека го сакам за да не бидам сама? Или пак осаменоста е единствената опција која ми останува? Два месеци без тебе издржав зошто бев на друг континент и доволно далеку за да не можеш да допреш до мене. Ама ме најде, неможеше да одолееш на можноста пак да ме уништуваш.
Немам многу сила веќе ама мора на ова да се стави крај......мора ако несакам сама да се уништам.

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Знаеш не е до тебе до мене е... Одамна поставив барикади околу себе и не дозволував никој да допре до мене, за да не би била повредена. И не покажував емоции. Ладна бев повеќе од што требаше. Очекувано беше ова. Без разлика на се сакам да знаеш дека ми годеше твоето присуство, начинот на кој секогаш знаеше да ме насмееш... Дозволив други да влијаат на мене а не требаше. И сега би рекла дека малку ни фалеше,но секогаш малку фали. Што е тука е...

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Што ми фали мене? Што има таа што немам јас? Знам дека може вода да ми носи. Буквално за се. Освен можеби за книги и слични глпости, ама тоа не гледа деца. Не палат кики на плавата. Не се останува со некој оти ти е жал. Знам дека ако ме погледне ке се расплаче. Оти ја имам таа моќ да го направам тоа. Знам да бидам кучка со поглед. А ке дознае кога тогаш. И сето ова не го правам за тебе:) Го правам оти ми е забавно. Си играм со туѓи животи. Ако, си играа и со мојот.

Kajgana Shop

На врв Bottom