^Same here, ama poslednive dva tri dena pocna da mi uspeva so direktno pcuenje I vregjanje na doticniot. Polesno se osekjam otkako kje se zakarame I on ispagja kreten nepismen I ja retardirana I top mi e koa znam deka se mrzime I dvajcata. Ama mi pominuva brzo lutinata -.-
On:
Ja sum se smenila. Ednas ti tekna da mi pratis poraka, I toa ne bese da te interesira kako sum, nego bese "Te mislam". Sto, strav ti bese da prasas kako sum?
Ti si od onie sto vlagaat u soba vikaat "Here I am". Jas sakam da mi rece nekoj "There you are" I jas da recam "Bitch please, there YOU are".
Otkako te oterav u tri lepe, ti tekna da me spustas na zemja? Otkako ti rekov "Ne me interesiras"? Tie sto patat od bezvrednost vo ocite na drugite, edvaj cekaat greska, pa niz nos da ti ja izvadat.
"I ona kje mi prodava muda za hristijanski moral". Me potsekjas na mojata klasna. Nejze otkako prekinav da ja postuem ko profesor, pocna da me ucenuva so "So se kurcis ti, dobi kec ke te izdadam na profeosrite I site ke mislat deka si neprimerna ucenicka" a toa veze nema, nego pred diktat kaj so treba da slusas tonaliteti I da pogagjas tonovi, od inat ti se dere, meracki da te voznemiri I iznervira, zaso ne si I donela opravdanje pred 2 nedeli, istata nedela koa si bila otsutna I pokraj toa so znaela deka imas opravdanje, samo ste nemale cas 100god, pa si nemal koa da I go daes.
Istoto go prais, samo ti "So se kurcis, ke te raskazam deka si razmazena I site ke mislat deka si ligava glupa mamina I tatina maza". Ako imas dobri nameri, nema da me ucenuvas so isprevrtuvanje na rabotite sto gi znaes, namerno.
A odsekad sum se kurcela koga nekoj me provocira. Nema da se vozdrzam radi toa sto toj sto me provocira e 5,10 ili 50 godini postar od mene. I ti toa mnogu dobro go znaes. I nema da se smenam. Moze da se iskontroliram, ama toa za bitni faci go praam, a ne nekoja mufla so ne ja ni znam. Eden od retkite za koi se vozdrzuvam si. Ne e deka kjutam ko picka ko kje me napadnes, nego ti se vozdrzuvam posto si mi blizok.
I izgleda si me zaboravil kolku znam da bidam fina I da si zgazam I gordost I se I da popustam pak I da ti kazam "Izvini". I popustam jas, sekogas. Ti nikogas. Ne popustas, duri I da znaci toa deka me gubis. Ete ti ja dobrinata, tolkava ti e. I ljubovta.
Moes voda da mi nosis za prostuvanje. A I da mi se javis nekad I da mi reces "Ej abe sakam da te vidam" ili ke mislam deka si go cital ova, pa zatoa se javuvas, ili pak ke te pcujam zosto ne me sakas. I kje ti recam "Zbogum" 50 pati I pak nema da let go. Takva sum.
Vistinata, pa vistinata, ko ja da ne znam deka I se kurcam na devojkata?! A I ona, so provocira?! Smrdla...
Mi pominuva toa gnevot u mene brzo! -.-