Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 април 2007
Мислења
96
Поени од реакции
12
Точно 2 месеца откако стави крај на нашата 10 годишна врска. Се ме боли и тагува во мене. Едноставно немам зборови со кој можам да се утешам и да верувам во тоа дека секое зло е за добро. Се чувствувам како изгубена без тебе. Целиот живот и во него ми беше поврзано со тебе....а сега? Ништо! Новиот пат по кој тргнав е многу трнлив и боли. Помина роденденот мој, не ми се ни јави да кажеш среќен роденден,помина и Велигден и пак не добив еден збор ни порака, ете и 1 мај си замина и прв пат по 10 години го “празнував“ сама...Ете се ближи и 8 мај, денот кога ќе означевме 10 годишнина од нашата врска и љубов....и како да бидам среќна, како да не патам, како да не ми се плаче, како да бидам со некој друг???? Немам ни сила, ни нерви сега некој да ме замара..Бев спремна за ТЕБЕ и за никој друг....Те сакам без разлика колку ме повреди и ме повредуваш без да знаеш....знам дека јас те идеализирав во своето срце и за мене беше совршен, иако не си...ти си се, освен совршен...ти си еден мамин син чија мама успеа конечно да го оддели синчето од мене...нека ви е на чест....ама тркалото се врти.... а и Господ враќа...за секоја солза :uvo:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Зш ништо не можам да ти кажам?Зш сега дур со онлајн на мсн неможам ни шо прајш да те прашам?Шо е то од внатре шо не ми дават?
Го враќам филмов нон-стоп.Неможам да сфатам кај згрешив,неможам да сфатам зошто сите работи па дури и наједноставните тебе ти беа претешки...
Многу барав?
Шо требит да го имат некоја за да го заслужит твоето внимание.Или пак шо немав јас па не се потруди да ме задржиш?
Ме интересират која ќе е таа што ќе те освои.Ама онака на вистински начин.Па да видиш тогаш како е.Зошто до сега не си научил да љубиш,не си научил да страдаш.Можно е некако да се допре до тебе,до твоето срце?
И да.....Џабе се сите шо се запознавам,шо излегвам,шо сум била во врка.
Џабе се тие мувања....Ништо не ми значат.Кога ќе звони телефоноф ич око не ми трепвит ако не си ти.Овие шо ми пишат нон-стоп на мсн се само луѓе кои ги ценам,сакам и едноставно сме пронашле нешто заедничко.
Но ништо не ми значат овие портокаловиве на мсн ако не пишиш ти...
Џабе глумам.Никој појќе не ми вервит кога кажувам дека сум те заборавила.Дури и јас не си верувам.Знам дека пак ќе се вратам наназад.
Што е тоа што те прави толку посебен?

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
......зошто ме мачиш :( ...

Зошто ако толку многу ме свиѓаш не ми кажеш ???? ...
уствари го знам одговорот ... ТИ НЕ МЕ СВИЃАШ ... НИШТО НЕ ЧУСТВУВАШ СПРЕМА МЕНЕ :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Јас цело време сум у заблуда ... и едноставно допуштам другите се повеќе да ме турнат накај таа заблуда ...

За сето она време додека не зборевме мислев дека сум те заборавила ... мислев дека можам да засакам друг и да бидам среќна со него .... но само сум се лажела :( .. сега кога прозборевме повторно сватив .... НИКОГАШ НЕ СУМ ПРЕСТАНАЛА ДА ТЕ САКАМ!

Не знам кој ѓавол ме натера да сватам дека воопшто не ни сум те заборавила и покрај сета болка и патење кои ми ги приреди ...

Зашто те сакам баш тебе кога знам дека мали се шансите да те имам?... како
можев покрај сите што ги познавам баш тебе што не ни те
знам да те одберам? ....

Едноставно ме измачуваш со секој твој збор ... со секое твое дело :( ...

....Сакам да те видам ... сакам подобро да те запознаам :(
Кога ќе го дочекам моментот кој со месеци го чекам ????

Се надевам дека не ме лажат .... се надевам дека чувствуваш нешто повеќе за мене како што викаат затоа што ...
..едноставно едно мало делче од мене се уште се надева дека може да има нешто помеѓу нас .... дали е сето тоа залудно? - тоа ке покаже времето :( ..... ми преостанува уште да чекам ... ништо повеќе

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Смешко!
Хахахахххахахахахахахаха!!!!!:baeh::baeh::baeh::baeh:

Ај да те видам сеа!
Хихи, колку сум зезната понекогаш!:)
Сакам да спијам со тебе, со ногата ставена на твојата, и со раката на половина. И да ти хрчам. :back:

Член од
6 мај 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
и да не дојдеш во недела,ќе те сакам пак :pipi:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Би зборувале....за нас..или пак за нашето минато...не можеби за сегашноста..или иднината...Неможам да најдам одговор...повторно дилема...Се двоумам...Те Сакам или...опсесивна сум на твојот лик...Незнам каде да продолжам..по кој пат...?Одам гордо напред...но...се ме навраќа назад...Сите спомени...сите сеќавања...се се баш се...целото наше минато...И каде згрешив кога те оставив...Со солзи и со немир во себе ти кажав..Безброј улици со непознат крај...Залудно чекориш по нив без да знаеш каде водат...Околу тебе се е мрачно...Само еден зрак блеска...Зракот на твоите солзи...И се запрашуваш до кога ли ќе го следиш тој зрак на темнината...на тагата и лагата....!Чекориш и чекориш...полека, но сигурно....тивко , но со копнеж по невозможното..И каде си сега...?Нема одговор...Само твоето срце те води кон сигурната цел...

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Ми недостигаш,ама немора да си дојдиш уште...
остани уште малку... подобро е така, за мое и за твое добро.
Преку глава ми дојде од караници секој ден, ми треба да си ја срдам глава, а богами и ти.
Ех,кога ќе се присетам на некои прекрасни моменти, за миг помислував дека ми веруваш, дека ме сакаш, а потоа повторно караница.
И секој ден така..
ако веќе ме сакаш, остани таму, најдобро ќе е за двајцата на некое време.
Иако,без тебе не би знаела што да правам. Незамислив ми е животов. Премногу те сакам верувај, ама овие караници веќе ме задушуваат.
...
Немој веќе да веруваш на никој. Правило намбр уан. Секогаш да веруваш во себе и во она што ти мислиш да го направиш. Други секогаш ќе заебаат.
Гледај си ја својата среќа без инаетот. Тоа е најважното нешто...
Не ги гледај ниту слушај другите кога е во прашање љубовта, зошто ќе згрешиш...
Гуд лак
....

И подобар ми е животов, без нервози, без исчекување на секоја секунда да те видам. Кој и да си..

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Пичка ти матер.
Напрај да те сакам уште појќе од шо те сакав пред да заминиш.
Сакаш да ме умриш?

D

devojcence

Гостин
lelele kolku sum srekna mi se vrati od budimpesta moe ubavko :))) lele sto ke pravime sega :))) auuuuu vcera top bese :))))) lelelelelelele mnogu te sakam.:vozbud::vozbud:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
My sign is vital, my hands are cold...

Абе биваше ли уште повеќе да ме изазиваш со таква секси месиџ сеа кога се погоди Human на радио?
Готово, atleast i can do is... discover a time machine ?!

Утре, romantiv mode, luv. Те сакам!

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Што да кажам... Толку работи се испомешани во мене, толку нешта се случија со светлосна брзина, толку работи можеа, а можеби и требаше да се случат порано... Но, и покрај се' тоа, едно нешто знам... А тоа е желбата да сум со тебе, која моментално во мене ја надминува секоја друга желба. А паралелно со тоа и желбата да бидам твојата прва утринска мисла, но и твојата последна вечерна, да бидам твојот извор на насмевка, а моите усни да бидат копнежот на твоите... А се ова што набројав дека сакам да бидам за тебе, ТИ веќе СИ за мене...:pipi:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
3 months ago:
You drive me crazy
I just cant sleep
2 months ago:
Don't speak
I know just what you're saying
So please stop explaining
Don't tell me cause it hurts
3 weeks ago:
Ooh, last time you played me like a fool
Now it's time I loose my cool
Ain't no way you'll ever get another chance
1 week ago:
That's okay baby 'cause in time you will find...
What goes around, goes around, goes around
Comes all the way back around

Today:
I gotta take a chance tonight
So I’m doing me, myself and I
Can't wait no more
Sitting all alone

R

RAYTHEON23

Гостин
јас сум бил со женски сум се шмекал...па си ги вадевме цревата(секс)по четрврти пат...то је напор ееејјј,,,,,,ама убаини се ууфф ЦАНќТ ДЕСЦРИБЕ

арно ама не успеав да осетам љубов...не знам што је тоа....но од мое практично искуство(3досега женски но подолго одење)со сите одреден временски период и во тајност на марија и кица братучедите не требаше знајат дека ги вријам овие тоа е тајност но по една недела се откри...у суштина они беа другарки ги изебав сите три....абе талент сум де....и да не забегуваме сега сум одел без да сакам иако некои особини не правеа на некој начин телепатски поврзани....се осекавме

ама тоа не е љубов...јас уште се немам заљубено:se_ molam:se_ molam:se_ molam:se_ molam:se_ molam:se_ molam:se_ molam:se_ molam:se_ molam:se_ molam:se_ molam:se_ molam:se_ molam:love2::love2::love2::love2::love2::love2::love2::love2::love2::love2:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Не дека ја нешто тебе,ама онака,понекад,коа седам така безвезално,ми текнуе и си размислувам без некоја особена поента.
Како и да е,love doesnt exist,still.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom