Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Не ми си потребен повеке,ке те сакам знај али не ми требаш,крши глава кај сакаш!

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
Pred 3 god.bev uzasna licnost...sebicna razgalena kucka.Tatina princeza koja ne sakase da izleze od onoj 'rozov svet' vo koj me cuvaa dotogas.Mislev deka svetot e moj,deka mi e dozvoleno da gazam preku sekogo deka smeam da si poigram so secii cuvstva.No togas se pojavi TI..ti koj smeni se.Koj go promeni mojot zivot,mojata licnost na podobro.Ti mi pokaza deka ljubovta postoi i vo mene,mi pokaza deka i jas sum sposobna da sakam.Me nauci kako navistina treba da se soocam so problemite,me nauci da ne bidam sovrsena,me naucam da kazam IZVINI.Zbor koj sto mn znaci.So tvoite dopiri po moeto telo ja razgori strasta vo mene,so tvoite baknezi ja probudi neznosta vo mene koja dotogas spiese dlaboko vo moeto srce.Tvojot pogled me mami na slatko 'zlostorsvto'.Vo tvoite pregratki se cuvstvuvam zastitena.Nikogas ne veruvav deka nekoj ke me zasaka taka.A jas...jas seuste mislam deka ne te zasluzuvam,zasto te povrediv mn.Te povrediv so zborovi koi nekogas igraat pogolema uloga i od samoto delo.A ti i toa mi go prosti.I pokraj seto toa pak ostana so mene i se izbori za nasata vrska.Znaj deka sum najgordata devojka na ovoj svet bidejki imam skapoceno zlato kako tebe pokraj mene.Me cuvase dodeka bev bolna.me miluvase nezno po kosata dodeka se prepravav deka spijam,bese toleranten so mene za sekoja moja glupost.Pominavme zaedno se...prekrasni momenti,noki ispolneti so neznost i romantika,i sto e najvazno ja preminavme zaedno zagubata na naseto bebe.Sega mene mi e redot da ti kazam pred site deka TE SAKAMMMMMMM ANGLECE MOE i deka ona sto nie go doziveavme so nasite 19 i 21godina E VISTINSKA I PRAVA LJUBOV.
ZA GOCE OD GOSTIVAR

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...were you thinking of me,when you kissed him...could you taste me,when you licked his skin...

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
nikoj ama bas nikoj ne misli na tebe kako sto mislam jas...postojano si vo moite misli...vo sekoj moment sakam da znam kade si, sto pravis...so kogo si...
mislis li na mene??? se prasuvam i se prasuvam a odgovor nema...vremeto pominuva, a nie stanuvame se podalecni...definitivno ti ne znaes sto e ljubov, ti ne znaes da sakas nekogo...seuste si nedovolno zrel za da mozes da go pocuvstvuvas toa prekrasno cuvstvo da sakas nekogo...ne mozam da te obvinam, ne si ti kriv za toa no se prasuvam zosto e tolku topol tvojot pogled....zosto koga ke me poglednes cuvstvuvam deka me sakas, deka i ti isto kako mene si go posakuval toj pogled...te sakam mn zlato moe....uste kolku ke treba da te cekam? kazi mi...sekoj den te sakam se povekje...ne se otkazuvam od tebe pa duri i celiot svet da se sprotistavi...te sakam premnogu za da se otkazam i da dozvolam druga da mi te prezeme...ne, mozes da se smuvas so kolku sakas no....nitu edna od tie nema da te oddaleci od mene...sekoja od niv ke bide samo uste edna...
znam deka ke pobedi mojata ljubov...posilna e od se...ne mozes da ja unistis nitu ti nitu nikoj drug...te sakam srcence...

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Ја почитувам твојата желба, мада вака ти губиш не јас.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не знам како да почнам...
Емоциите ми се секој ден се посилни и посилни. Не знам, како да имаш некој магнет во себе. Секогаш кога ќе те погледнам срцево ми подрипнува побрзо, а кога ќе ги насочиш твоите слатки очички и твојот мил поглед накај мене, целата се хипнотизирам. Едноставно не можам да се концентрирам на ништо, само мисливе накај тебе ми лебдат, а јас сум постојано насмеана без причина, а најсмешно ми е кога ќе ме прашаш зашто се смеам или што е толку смешно.
Сите ми викаат да те викнам на кафе, па дури и во хороскоп ми пишува - слободните бикови треба да преземат ризик и да ја поканат личноста што им е во центарот на вниманието на пијалак... Уште да беше толку лесно. Додуша на некои луѓе им е лесно, тоа не им е проблем, ама јас не сум таква!
Мене ми е претешко, солзи ми се насобираат и при самата помисла дека се стегам, меѓутоа ако ме одбие знам дека нема да можам во очи да го погледнам. Зoшто никој не ме разбира? Знам дека сите се во право и без разлика што мозокот ми вика ајде викни го на кафе, ми се прави грутка и во срцево и во грлото и едноставно не можам да ги изговорам тие зборови.

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
E so da ti kazam veke de??? Sakam nogu nesta da ti kazam ama ne znam kako da ti gi kazam.

Aj u kratki crti ( so ke zboram mnogu koa nema da svanes) preska mi bese mnogu ubavoooooooo.

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Те сакам...и што дека? Тука си да ме гушнеш? Тука си да ме бакнеш? Неее... кај си? у пичку матер сиии...и што дека те сакам, што дека би го дала животот за тебе кога не знам во кој миг би требало да го сторам тоа како доказ за мојата љубов, како би можела да знам кога не си покрај мене...сакам да ти посакам слатки сништа со бакнеж, ама морам преку порака, евентуално да ти се јавам и да го забележиш копнежот во мојот глас и лажната цврстина кога ти велам дека се е во ред, дека брзо ќе мине времето, а јасно е дека ми недостигаш премногу за да преживеам...и што дека се жалам на темава кога нема ни да го прочиташ ова, кога не ни сакам да го прочиташ ова и да мислиш дека ќе те заборавам благодарејќи на далечината...па јас те сакам уште повеќе поради неа! Да, да...тоа сепак е најважно...а и тоа сакав да ти го кажам - Те сакам! :)

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Zar tvoja rec toliko malo sad vredi,
na tudjim usnama bledi
i zadnji trag od nas...

Zar moja bol, toliko malo ti znaci
da se opravdas imas ti nacin
al' vise ne ruku za spas...

Толку имав да ти кажам. Знам дека ти е јасно.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Убаво сонувај злато! Знаеш... Денес ми беше многу драго што беше се како порано - беше добар, ме гушкаше, ме тешеше зашто си отиде Сузана... Пак ми се вратија пеперутките:) ******
Те сакам највеќе

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Крај! Леле поракана шо ми ја прати??? :tapp: шошто побогу мислиш на мене???
Не си нормален. Си велиш абе ти сакај ме и јас ке те сакам, али сеа сакам слободен да бидам а?не ме вракаш веке

Е нема така мило...крај помегу мене и тебе! Иди ебисе со неа и пак да ми речиш пијан бев!!!:helou:

али те сакам шо да праам! малку ли се две години?

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
Кога ќе се видиме има да те изгрицкам:zlo::zlo:!!!!
ТЕ САКАМ МИЛО!:back::back:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Морам да спијам ама ти ме оставаш без сон срам да ти е:) се шалам поздрав спиј убаво и ако сакаш сонувај ме:helou:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
СРЕЌНА 4МЕСЕЧНИНА МИЛИЧКО!!!ТЕ ЉУБАМ НАЈМНОГУ!!!И ДА НИ СЕ МНОЖАТ!!!:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom