Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
R

Razorblade Kiss

Гостин
Kaко ќе ти се изнасмеам во фаца вечер...хехе...само се да излезе како што треба...:zlo:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
amaan !!! ne me nerviri taka...samo mi go menas raspolozenieto...pfff aj ne bidi takov...

pinky**

..all over again..
Член од
16 декември 2005
Мислења
383
Поени од реакции
4
Dali vistinata tolku mnogu me povreduva ili pak poveke go sakam onaa sto me pravi ne srekna ami na nekoj nacin ispolneta?Kako so maska pred oci zamizuvajki pred mnogu raboti se obiduvam da najdam uteha koja od tebe tesko ja dobivam?Ne bi sakala da ti se vrati seto toa sto jas go doziveav,ne deka bese nesto strasno ama bese novo iskreno ubavo prekrasno i bese MOE..ednostavno bese cuvstvo koe ne veruvam deka kaj tebe seuste se pojavil znak za nesto slicno!No veruvam deka ke dojde toj den koga i ti ke sfatis deka Ljubovta e onaa sto ne odrzuva i ni dava sila za da opstaneme vo zivot!No zosto se odnesuvas taka?Zarem ne sfakas deka i ti imas ljubov vo sebe kako site drugi pomalku ili poveke no imas!Zar ti golemiot semoken **** i ne znam uste kako li ne bese se plasis od ljubovta?Ako ne e strav togas postoi nesto sosem treto!Ne baram ljubov kon mene,znam so sila ne ja dobivam,no ti me uvreuvase mi zboruvase i pokraj mojata celosna predanost kon tebe i pokraj mojata iskrenost vo vrska so tebe..ne si sakal da me povredis no jas baram samo ljubov a tebe i toa ti bese tesko da go pokazes!Barav vnimanie koe ti ne mi go obrakase,barav slatki zborovi no iskreni koi doagaat od srce a ne iskazani so polovina usta kako sto ti gi pravese!Ne se sozaluvam nitu pak smetam deka cuvstvuvam bolka zosto so tek na vreme zaboravame na nestata no mnogu gresime koga mislime deka vremeto gi leci ranite a vsusnost toa e ljubovta!Ti pozeluvam se najdobro i naskoro pronaoganje na ljubovta prvo kon samiot sebe a posle kon drugite!

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
е добро де згрешив!извини....требаше да ти се јавам али изумив...извинииии

duffy_f

денес те сакам повеќе од вчера
Член од
29 јануари 2007
Мислења
353
Поени од реакции
13
Duffy is crazy inloved in Pajo!!!:wub:

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
неможам да те извадам од глава а многу сакам...сакам да те заборавам....несакам да те мислам веке...сакам да те гледам али нескам секогаш да ме лажеш за се и сешто....

R

Razorblade Kiss

Гостин
Кој рече дека сакам нешто да ти кажам бе,ајде терај си по твое ако мислиш дека така ќе постигнеш нешто.

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
САКАМ СИТЕ ДА ЗНАЕТЕ ДЕКА ЈА САКАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААМММММММ!
АБЕ ШТО МИ Е ГАЈЛЕ ДАЛИ ДРУГИТЕ ЗНААТ:tapp:
САКАМ САМО ТИ СОНЦЕ ДА ЗНАЕШ ДЕКА ТЕ САКАААААААААААААААААААМ!:back::back::back::back:

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Zapomni gi ovie zborovi i nikogas ne gi zaboravaj:
Ke bidam so tebe do svrsetokot na svetot.Kolku i da si daleku sekogas ke bides vo moeto srce, sega i zasekogas TE SAKAM.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
200 пост е за тебе љубовче...ТЕ ЉУБАМ МИЛО!!!:back:

Член од
26 јуни 2006
Мислења
288
Поени од реакции
24
Престани да си играш со моите чувства

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
едвај чекам да ми паднеш во раце... :vozbud::back:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Леле значи може ли да биде поочигледно дека се свиѓаме?Искрено мислам дека не...ама само се вртиме во круг и се нешто одоколу.Оф леле смешки...ама премноооогу сум заљубенааааааа.:back: мнооогу...Мислам жал ми е само што немам храброст нешто да превземам во врска со тоа инаку се е супер.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Уште чекам одговор. Не ме држи место 2 дена веќе ќе полудам ало :vozbud:

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин