Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
Е така ми е кога се загледувам секогаш во погрешни типци.Ама надежта последна умира,нели :smir:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Нов ден. Ај Боже Здравје па можда ќе се опаметиш:smir:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Сеуште мислиш дека сум неверојатна?:)

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Кој кур ти е филмот?!?!?
Ме нервираш!
Те молам не биди ваков, те молам!:cry:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
te sakam zlatce moe najmilo
p.s vcera bese mn jak vo...abe znaes ti vo sto,obleci gi i dr pat;)

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Викенд! Супер ден! Конечно ќе се видиме! Леле каков план имам смислено не си свесен,батка!:zlo:

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
So dusa go cekav vikendov, a i samata ne znam zosto. Se nadevam deka ke mi se isplati cekanjeto.

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]I guess the bottom line is that I will always Love you no matter what.. I know one day I will meet someone and have them totally capture my heart.. but it`s not going to be anything like the way you did... You have a part of me that no one else will ever have..and the sad thing you dont even have a clue.. you could care less.[/FONT]

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...ako mi se ponashash ushte malce taka so trikovi praenje...ke te izbrisham od memorijava moja momentalno...e taka.

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
Пијам милкшејк од јагода.Ми се навраќаат стари спомени:wub:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Џабе пишиш пораки ... свати дека згреши нешто ? баш ме заболе таквото а пак сега имаш време на нет да седниш и да читаш на форумов ? фино порано никако немаше време да седниш на мсн е па ако го прочиташ ова имам еден поздрав до тебе :baeh:, а да и те имам блокирано и избришано од на мсн :helou:

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
зошто бе можам секоја секунда да ти кажувам „те сакам„ и пак да не ми е доста, зошто имам потреба од твојот глас, од твоето смеење кое ми го топли срцето...не можам да ја извадам сликата кога те гледав како се смееш најубаво на свет, како ти светкаат очите и низ сите луѓе успеваш да ме најдеш мене и да ми кажеш дека ме сакаш...зошто секој здив кога не си покрај мене ми е пропала инвестиција, а будењето насабајле непотребна тортура...епа знаеш зошто...прибидејќи те љубам со целово мое срце, е затоа! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom