Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Сонце мое најсветло!Сакам толку да ти кажам,ама не знам од каде да почнам...дали од ТЕ САКАМ или од ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ!Знаеш ли колку е убаво кога се будам до тебе?

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Те љубам злато.... знам дека одкако ке научиш ке дојдеш на кајгана и ке ја прочиташ поракава....

п.с. со срека 2та што ке ја добиеш денеска по математика!!!

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
ч ч ч чао чао чаоооо.....:)не ми се верува дека си мислеше дека можеш со мене,ама очигледно дека неможе никој со мене,па дури ни ти

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
НЕКА НИ СЕ МНОЖАТ:back:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
pregeska se zasramiv...i toa mnogu...od kaj se pojavi bre...cel den ne te vidov i na krajot se pojavi...ne trebase da se sretneme...

bad_girl

The girl you can't have
Член од
21 февруари 2007
Мислења
216
Поени од реакции
4
фала богу више не мислам на тебе конечно сфатив каков си и колку не вредиш фала ти за се што направи и кажа за да откријам кој си ти и колку не ми треба личност како тебе!чао фала ти што конечно ме вразуми и конечно си отиде од моето срце и од мене

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Dooolgo vreme pomina odkako posleden pat mi dade.
Ti znaes deka toa me boli i me tera da se zamislam dali stvarno vredam za tebe nesto. Ne znam veke ni sto da storam. Se nekako krivo pravam, a se kolnam deka se sakam da izgleda perfekt. Ama ete, sum nemal sreka da se dokazam u toa pole. Ednostavno ne sum perfekcionista, ama sepak, sakam da mi dades. Sakam nasite dve dusi da gi zatekneme nekade i da gi zaladime.
Dali i ti go sakas toa?
Ostanuva golemo prasanje.
Jebes me, kje daes il ne?

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
ete se javi i sto......dojdoa tvojte krizni nezreli momenti kako ne me zasluzuvas kako pocnuvas da bladas da se ligavis i places po telefon..
zbuneta si bila..wow se custvuvas nesozreano za 18 godini...ovoj pat pomina nad site granici. Ako samata ke vidis deka ke te boli...
Ubavo rece sekoj po svoj pat....da uzivame vo nashata idnina...

EPA ligushko edna da znaes i ke uzivam....bez tebe ZOSTO go mozam I UMEAM toa ..mn.luge se zavisni od mojata nasmena faca i sreka..... a ti slobodno setaj...i ligavi se... glupaca ..ne znaes da cenis custva..ako..ke se gorish i ti koga najmalku ke ocekuvas... a sea aJt setaj :tapp::helou:

Konecno sloboden so dusha i srce :):vozbud:

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
oh how much I love walking and kissing in the rain
hand in hand...како од филм!!!

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Е сега стварно ме изнервира!Ќе речеш после извини дојди да те гушнам...е не доаѓам!

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Сеа на крај ти текна а? Не бе кога ке речам јас како тебе нема!

Идиот!

Не ми е јасно зошто после сето тоа шѕо ти го изнареков,после сите пораки пцуења пак ти пишуваш дека ме сакаш а воопшто не верувам во тоа!!!!

Лесно е многу да се каже те сакам али тешко дека ке ми докажиш! Кажав јас-крај и готово! Ете си си имал многу обожавателки-оди кај нив можеби ке си најдиш некоја најдобра!!!

И да кога ќе отрезниш титними!

:kaleber::kaleber::kaleber:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Нешто те снема последниве 2 дена, ниту глас ниту трага од тебе.Ту брее каде ојде? хехехе...а што сакам од негде да се појавиш, барем едно здраво да си речеме и да ме погледнеш со своите најслаатки очиња...мислам дека срценца ми излагаат од уши и очи секогаш кога зборам или мислам на тебе...срцка си бе стварно...You are everything I need..

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Знаеш ли колку ме изнервира?
Мислиш дека те варам, еј!!!
Што се филмаш бе дете? Не си приметил до сега дека те сакам? Ама дека стварно те сакам повеќе од се на светот? Мислиш дека би го ризикувала тоа?!
Стварно знаеш како да се испонашаш како идиот, секоја ти чест!:zid:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom