Стефус-Рефус
Jesus Loves Macedonia
- Член од
- 30 август 2009
- Мислења
- 3.452
- Поени од реакции
- 1.210
Стварно Б.Ц. го отварал плоштадот? Мизерни се партиите секогаш мора да му се :pusk: на шефот.
Што бара Гwујо да сече лента на асфалтирање на 100 метра пат и лопати да фрла на сите можни објекти. Уште по луѓето што дома си работат не тргнал да фрли по некоја лопата. И јас немам сјајно мислење за тоа што Бранко беше да сече лента, али кога ќе погледнеш поубаво и овој од позицијата не е ништо посебно.Што барал W.C. да го отвора плоштадот..добро со тоа се покажаа колку се мизерни како партија.. Во глобала убав плоштад доби Струмица,единствено не ми се допаѓа таа картата на светот,WTF дебилски изгледа ненормално, и тоа што малку е празен плоштадот, можело да има повеќе содржини..тоа второто е прашање на вкус
Колку убаво изгледа т`ва тунело. Мора некоа вечер со мотор од таму да се поминеКако најголем гомнојадец и хејтер на се ново што се гради и случува, штом кажувам дека е добро, добро е. Се решава сообраќајниот хаос во тој дел од градот, плус предобар плоштад кој го нема во ниеден град во Македонија. Секоја чест, Заев.![]()
Има разлика, тој се појавува како премиер.Што бара Гwујо да сече лента на асфалтирање на 100 метра пат и лопати да фрла на сите можни објекти. Уште по луѓето што дома си работат не тргнал да фрли по некоја лопата. И јас немам сјајно мислење за тоа што Бранко беше да сече лента, али кога ќе погледнеш поубаво и овој од позицијата не е ништо посебно.
Уште се работи од горе, па ќе видиме како ќе излезе. :wink:
Вчера не беа пуштени тие доле, сега не знам... ама ќе треба да се усогласат со тие вонка оти ка ќе има гужва за нигде ќе е.Оште лее лудница пред тунело со собраќајо? Јас бех чера и тии коли шо вртат накај тунело ептен чекат, изгледа оти има и унатре и од вонка семафоре...
а ти шо пишаш глупости ка не си информиран ... ак не знааш ке се градат у Струмица 12 фабрики ,а за болниците факултети е задолжена владатаСега у комуњарски стил,против Скопје 2014:
Што прави бе овој Заев бе?Место да отвара фабрики,да се вработат луѓето он плоштад ќе ми гради.Ќе јаде народот плочки од плштадот.Да изгради со тие пари нешо инфраструктура,болнициве се разпаѓаат он ќе фрла пари на глупости.Да отвори уше три-четири факултета,некое школо,градинка - доста више со антиквизација!Ни се смее цел свет!Доле Заев.
А грујо ќе го барам за чирак.Го бива за мешање ручно.Имам пазарено некои кошулици,ќе го барам нека земе некој динар.
KE се градат... нешто ми е многу позната фразава..ке се градат у Струмица 12 фабрики
KE се градат... нешто ми е многу позната фразава..