Возраст за прв сексуален однос

• Креатор на темата city
  • Време на започнување

љубов,секс,петинг.

• Вкупно гласачи
    109

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Ma4ence напиша:
Sakam da kazam gleate ima i maski sto imaat 19god pa uste ne go storile toa.I taka!
А кој е крив за тоа бе?????

....Шала мала:smir:

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
ahhhh koja e vozrasta...denes seksualniot odnos za mnogu od decava ne e cin na uzivanje tuku cin na falenje(neznam po koj rezon)...koe devojce od 14 god i;i 15 moze da uziva vo seksot...nikoe....a naj dobra vozrast nema konkretno nego se dvizi od 17 do 20 barem mislam deka ovie tri godini se idealni za gubenje na nevinost...mada mislam deka koa ke se pojavi vistinskata osoba koja ke te ceka dodeka ne se osetis spremna ondak toa e toa

CT

Член од
21 февруари 2007
Мислења
384
Поени од реакции
2
"e" e godinata za gubenje na nevinost.

јахутерминал

impressed by gay people
Член од
26 јануари 2007
Мислења
778
Поени од реакции
7
Јас како машко имам уживано на 15 год. секс и не викајте џабе дека не се знае што е задоволство. Убаво се знае.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
20-21 тогаш е најасално мисламto e to

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Billa Bong напиша:
20-21 тогаш е најасално мисламto e to
Ова го пиша ради мене или шо е работава? :pos:

btw индивидуално е ова јас мислам. Некој созрева порано а некој покасно. А има и други фактори што влијаат. toae:

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
eee ima mnogu faktori sto vlijaat na toa dali da se ima seks ili ne...
spored mene vozrast za prv seksualen odnos 18-21 tuka nekade :)

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
нема возраст за тоа...пред 16-17 не би требало според мене да се решат на таков потег цурициве од младинава што сакаат да бидат „фраерки„,а за понатака кога ќе се осеќаат доволно спремни и кога ќе го најдат вистинскиот партнер за прв сексуален однос би можеле да се исфукаат на раат, или барем да се обидат :):):)

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Сметам дека нема некоја "вистинска" возраст за секс.Тоа е ипак индивидуална ствар.Мада пред 15-ет, 16-ет години не ми изглеа во ред да се стапуе у сексуален однос.Али ко што тргнала работава и законски ќе се спушти границата(прво у Холандија, пошо, за жал, прашање на време е кога онаа партијана ќе се избори за таков закон).
Според мене не се току битни годините колку што е важно да се стапи у сексуален однос кога се осеќаш емотивно спремен за тоа и кога главниот мотив ти е љубовта и довербата у партнерот, а не нешто друго. И се додека постои обострана согласност, и свесност за начините на заштита и можните последици, сеедно е дали имаш 17-ет или 22 години.

E

error

Гостин
mislam deka za zenskite posle 18 godini bi bila idealna vozrast, a za maskite kolku porano tolku podobro :drk:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
error напиша:
mislam deka za zenskite posle 18 godini bi bila idealna vozrast, a za maskite kolku porano tolku podobro :drk:
Ша ти је бре педерчино :):):)!! :tapp::tapp::tapp:

Мажите рано да ги уживаат благодетите на сексуалните удоволствија, а женките исфрустрирано да чекаат некој бесполезник да се поднаучи за да им го стокми како што треба во запечената им осумнаесетгодишна џотка, а???

Си чул ли бе Грешко над грешките, грешко природе, за џендер икволити?? Е па, нека биде икволити и у опичуење за прв, втор и милионити пат.

Ужаси прмоискуитета!

јахутерминал

impressed by gay people
Член од
26 јануари 2007
Мислења
778
Поени од реакции
7
Garfield напиша:
Ша ти је бре педерчино :):):)!! :tapp::tapp::tapp:

Мажите рано да ги уживаат благодетите на сексуалните удоволствија, а женките исфрустрирано да чекаат некој бесполезник да се поднаучи за да им го стокми како што треба во запечената им осумнаесетгодишна џотка, а???

Си чул ли бе Грешко над грешките, грешко природе, за џендер икволити?? Е па, нека биде икволити и у опичуење за прв, втор и милионити пат.

Ужаси прмоискуитета!
:pos::pos::pos: У право си, и јас исто размислувам. Со други зборови ова е индивидуално, и на кој како што му е ќеф така нека прави.

Член од
20 март 2007
Мислења
7
Поени од реакции
1
TAKA E

KE MI OBJASNI LI NEKOJ KAKVO E CHUSTVOTO DA SE IMA SEX NA 14 GOD. AKO IMA NEKOJ KOJ ISKUSIL TAKVO... ? neka pise

Kajgana Shop

На врв Bottom