Sephiroth
One-winged angel
- Член од
- 28 април 2006
- Мислења
- 4.034
- Поени од реакции
- 130
Годините НЕ СЕ релативна работа како што викаш. Ако ние мажите сме спремни да ебеме уште од пелени, тоа не е така со жените. Жените ФИЗИЧКИ стануваат спремни за сексуален однос таму некаде накај 16тата година. Се што е под 16 е ФИЗИЧКИ НЕЗДРАВО и може да остави заебани последици, а да не праиме муабет за психичка спремност и психички последици и за ефектот на "каење" кој жените толку многу го практикуваат.UnLiMiTeD!!! напиша:Mislam ne bi trebalo da se zamarame so godinite tie se relativna rabota, ednostavno ako se custvuvate spremni da go napravite toa napravete go zaso mora da slusate so ke kazat drugite najvazno e da se custvuvate ubavo vie.
А од друга страна, 14-15 годишно девојче да пробува секс првпат со својот дечко (иста возраст ко неа) е ризично и од аспект на затруднување. Јебига мали се, незнаат кондом како треба да навлечат, или воопшто нема да навлечат, па машково нема да може да се стисне и ке се испуца таму кај шо не треба.... И после шо праиме????
Офтопик малце: Ако некоја мене ми дојде и почне да ми врти муабет накај секс, обавезно и барам лична карта, ништо смешно и глупо нема тука.:kesa: