Rock Girl
Liber, libertas!
- Член од
- 11 август 2007
- Мислења
- 500
- Поени од реакции
- 28
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Аууу 'Свет' колку се сигурни во информациите!!!Ne kazuvam moe mislenje tuku ti kazuvam sto pisuvase vo Svet.![]()
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Аууу 'Свет' колку се сигурни во информациите!!!Ne kazuvam moe mislenje tuku ti kazuvam sto pisuvase vo Svet.![]()
Дијаманте твоето мислење е најмалку битно пошто освен каролина ништо друго незнаеш, а за Влатко немој да говориш оти никогаш го немаш слушано во живо освен на макфест и тоа на тв нити па го познаваш приватно па да знаеш кого прател од мал, а научил да пее како од тоа што има талент и како што го учат на академијата
многу ми е гајле ти кого почитуваш, а по постов преочигледно е дека подобро е да си одиш кај каролина во тема и таму да си коментираш за потезите на каролина може и ќе те матира некој :pos2:М
А за Влатко, немој да ми речеш дека начинот на интерпретација и сите тие гримаси не ги учел од никого, туку сам си ги измислил онака од ведро небо му паднале
Сум го чула како пее во живо кога беше кај Вучиќ и дечкото пее одлично во живо, за тоа немам замерка, али преочигледни се потезите кои ги попримил од тој од кого учел и на кого се угледувал додека учел да пее
И Боки го мразат, ама популарен е.Епа затоа цела МАКЕДОНИЈА го мрази, затоа што е само обичен имитатор и ништо повеќе
Никогаш нема да биде популарен, никогаш!!!
А ти читаш Свет и им веруваш на Свет?Ne kazuvam moe mislenje tuku ti kazuvam sto pisuvase vo Svet.![]()
и јас се приклучувам кон оваа молба, презимето му е без в како и на секој кичевчанец :smir:A ve zamoluvam da go napisete pravilnoto ime na Vlatko, to e Vlatko Lozanoski, znaci bez v vo prezimeto.
не го напаѓајте детето. се нашол во релативно погрешен момент и тоа е. факт е дека го копира тоше (во облекување , пеење , движење дури и Ш на тоше го имитира ебаго , постирав неколку страни поназад и клип) ама ова е спремано бре од дете за да биде тоше. дечково веројатно имал намера онака локален фраер да биде евентуално до сунчане скале да отиде со потезите на тооше и толку . по смрта на тоше веројатно ги фати луѓето на емоции (ненамерно) и во време кога секој момак со малце поквалитетен вокал се нарекува наследник на тоше (колку се досега белов , влатко , кристијан .... ) му се укажа шанса за кариера. да беше жив тоше вакви типови ќе тезгареа со мац стојановски. иначе не е ништо посебно ...МОжеби затоа што само пишувам за Каролина, имаш такво мислење, али за мене вредат и почитувам многу македонски пејачи кои ги ставам на ранг до Каролина, а тоа се Калиопи, Андријана Јаневска, Владо Јаневски, Кристина Арнаудова и Дани - толку!
А за Влатко, немој да ми речеш дека начинот на интерпретација и сите тие гримаси не ги учел од никого, туку сам си ги измислил онака од ведро небо му паднале
Сум го чула како пее во живо кога беше кај Вучиќ и дечкото пее одлично во живо, за тоа немам замерка, али преочигледни се потезите кои ги попримил од тој од кого учел и на кого се угледувал додека учел да пее