Влатко Лозановски

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Дијаманте твоето мислење е најмалку битно пошто освен каролина ништо друго незнаеш, а за Влатко немој да говориш оти никогаш го немаш слушано во живо освен на макфест и тоа на тв нити па го познаваш приватно па да знаеш кого прател од мал, а научил да пее како од тоа што има талент и како што го учат на академијата

МОжеби затоа што само пишувам за Каролина, имаш такво мислење, али за мене вредат и почитувам многу македонски пејачи кои ги ставам на ранг до Каролина, а тоа се Калиопи, Андријана Јаневска, Владо Јаневски, Кристина Арнаудова и Дани - толку!

А за Влатко, немој да ми речеш дека начинот на интерпретација и сите тие гримаси не ги учел од никого, туку сам си ги измислил онака од ведро небо му паднале
Сум го чула како пее во живо кога беше кај Вучиќ и дечкото пее одлично во живо, за тоа немам замерка, али преочигледни се потезите кои ги попримил од тој од кого учел и на кого се угледувал додека учел да пее

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
М
А за Влатко, немој да ми речеш дека начинот на интерпретација и сите тие гримаси не ги учел од никого, туку сам си ги измислил онака од ведро небо му паднале
Сум го чула како пее во живо кога беше кај Вучиќ и дечкото пее одлично во живо, за тоа немам замерка, али преочигледни се потезите кои ги попримил од тој од кого учел и на кого се угледувал додека учел да пее
многу ми е гајле ти кого почитуваш, а по постов преочигледно е дека подобро е да си одиш кај каролина во тема и таму да си коментираш за потезите на каролина може и ќе те матира некој :pos2:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Епа затоа цела МАКЕДОНИЈА го мрази, затоа што е само обичен имитатор и ништо повеќе
Никогаш нема да биде популарен, никогаш!!!

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
се виде колку го мрази народот по победите на фестивалчињава, а и кај вучич цело време сите за него гласаа, а тоа што го одби за менаџер па го наместија финалето си е посебна приказна :wink:

Anele

princess without a crown*
Член од
3 јануари 2009
Мислења
135
Поени од реакции
4
Nema nekako faca deckoto za da bide zvezda, nema sarm, drzenje iako glasot mu e kvaliteten. Pesnite ne se nisto posebno i imaat otsustvo od kreativnost.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ниедна негова песна не ми се свиѓа, досадно ми се.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.439
Поени од реакции
25.379
Епа затоа цела МАКЕДОНИЈА го мрази, затоа што е само обичен имитатор и ништо повеќе
Никогаш нема да биде популарен, никогаш!!!
И Боки го мразат, ама популарен е.
А популарен го прават луѓе кои велат дека не го сакаат а потоа отвараат теми Каде е Боки.

M@We4kA

Loading . . .
Член од
26 јуни 2007
Мислења
559
Поени од реакции
5
Ne znacit deka ako citam veruvam vo se sto pisuva, tuku samo citiram so pisuvase, odnosno so izjavil Erik Foks. :toe:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Незнам зошто се плука по се што е добро во државава... Изгледа тоа ни е трациција!

Член од
15 март 2006
Мислења
95
Поени од реакции
5
Jas moeto mislenje za Vlatko si go kazav vo nekoj od prethodnite postovi. Vise mi e mene preku glava da slusam kako nekogo imitira i takvi gluposti, koj ne go saka neka ne go slusa, jas go obozavam go slusam i sakam da postigne uste pogolem uspeh.
A vo toa sto saka da uspee nadvor od Makedonija ne gledam nisto loso, i onaka nie sme nauceni da priznaeme nekoj otkako "drugite" ke go uvidat kvalitetot. Zboram i za pejaci,sportisti i sl.Sekogas bilo taka i sekogas ke bide mislam.
Vlatko ima momentalno eden od najkvalitetnite maski glasovi vo Makedonija, sakale vie ili ne.

A ve zamoluvam da go napisete pravilnoto ime na Vlatko, to e Vlatko Lozanoski, znaci bez v vo prezimeto.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
МОжеби затоа што само пишувам за Каролина, имаш такво мислење, али за мене вредат и почитувам многу македонски пејачи кои ги ставам на ранг до Каролина, а тоа се Калиопи, Андријана Јаневска, Владо Јаневски, Кристина Арнаудова и Дани - толку!

не го напаѓајте детето. се нашол во релативно погрешен момент и тоа е. факт е дека го копира тоше (во облекување , пеење , движење дури и Ш на тоше го имитира ебаго , постирав неколку страни поназад и клип) ама ова е спремано бре од дете за да биде тоше. дечково веројатно имал намера онака локален фраер да биде евентуално до сунчане скале да отиде со потезите на тооше и толку . по смрта на тоше веројатно ги фати луѓето на емоции (ненамерно) и во време кога секој момак со малце поквалитетен вокал се нарекува наследник на тоше (колку се досега белов , влатко , кристијан .... ) му се укажа шанса за кариера. да беше жив тоше вакви типови ќе тезгареа со мац стојановски. иначе не е ништо посебно ...
а дијаманте ти бар не се јавувај поиритирачка појава од таа фригидната сувопичеста пејачка што ти е предмет на обожавање нема. е да и со кристина арнаудова сврши работа

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Иритирачка, фригидна, или каква и да ти е, НЕМА подобра од неа во Македонија чим успеала на врвот 18 години веќе - само прочитајте го интервјуто во најнвоото издание на СВЕТ и ќе сфатиш дали е професионалка и дали СВЕТ некаде може да и најде замерка или трач

А за Влатко, се согласувам во целост :pos2: спремано од мало да биде Тоше:pos2::pos2: И Тоше барем имаше и во почетокот харизма и допир со публиката, имаше неверојатни песни уште на стартот, а овој кои песни хитовски ги има на неговиот таканаречен старт на кариерата? и освен ФАЛА на публиката да каже и да се насмее, друго и не знае, и секако да се правда

Kajgana Shop

На врв Bottom