Влатко Лозановски

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Иритирачка, фригидна, или каква и да ти е, НЕМА подобра од неа во Македонија чим успеала на врвот 18 години веќе - само прочитајте го интервјуто во најнвоото издание на СВЕТ и ќе сфатиш дали е професионалка и дали СВЕТ некаде може да и најде замерка или трач

А за Влатко, се согласувам во целост :pos2: спремано од мало да биде Тоше:pos2::pos2: И Тоше барем имаше и во почетокот харизма и допир со публиката, имаше неверојатни песни уште на стартот, а овој кои песни хитовски ги има на неговиот таканаречен старт на кариерата? и освен ФАЛА на публиката да каже и да се насмее, друго и не знае, и секако да се правда
Свет го сметаш за нормално списание??? :pos2::tapp:
а твое мислење за кого и да е е најм,алку битно оти толку појма имаш

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
За мене ТИ појма немаш чим се палиш на имитатори кои се влечат на туѓи успеси и кои на сцена освен со дебелите раце, не знаат со ништо друго да мрднат како што прави овој Лозановски

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
ја Влатчета одамна го слушам уште пред да излезе на тв и затоа мене неможиш ништо да кажуваш за него :helou:

Член од
15 март 2006
Мислења
95
Поени од реакции
5
Lele i tuka li be ke citam za Karolina. Aman veke postedi ne stvarno vise, ako ne ti se sviga Vlatko ne go slusaj slusaj si ja Karolina i uzivaj. Neznam dali si svesna deka od tvojata tolku golema opsesija so Karolina i trudenje da ja "odbranis" od site negativni komentari postignuvas kontra-efekt. Ne ti se dopaga koga nekoj pisuva protiv nea i ja navreduva a istoto go pravis i ti tuka.

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Еднаш кажав,пак ќе повторам,на кого треба бре да се угледа,на Елвир Мекиќ?Фала богу дека Тоше му е идол,растел со неговите песни,исто како и сите ние што ја имавме таа среќа да го запознаеме...ама без плукање не оди ништо во државава.

Член од
14 јануари 2009
Мислења
359
Поени од реакции
21
Има добар глас, единствениот асален натпреварувач од талент шоуто „Мак Ѕвезди„ на Драган Вучиќ.
И мене ми делува ко да го емитира Тоше, ама тоа ти е, кога музичката индустрија ни е полна со композитори што не можат нешто оргинално да извадат и не му ги сакам песните, особено успаванката „Времето да застане„ (победничката од последниот Макфест).
Му посакувам среќа и можности да си го пронајде својот оригинален стил.

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Зошто сите плукате по тоа што е добро? Влатко Лозаноски е еден од најдобрите вокали во Македонија, моментално.

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Зошто сите плукате по тоа што е добро? Влатко Лозаноски е еден од најдобрите вокали во Македонија, моментално.
Објективно, Влатко има најголем распон на гласот од сите поп-пејачи на нашава естрада (под пејачи не ги сметам Врчак, Елвир, Џеј Џел и сличните на нив).

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Влатко Лозановски со промоција на Денот на вљубените[/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Задутре во клубот "Колосеум", Влатко Лозановски ќе го промовира новиот спот за песната "Сонце не ме грее". Младиот поп-пејач, победник на "Макфест 2008", за промоција на новиот спот го избра токму Денот на вљубените и за својата публика тој ќе понуди богата забава.
Видео записот е снимен во хотелот "Плаза" и е интересна љубовна приказна во која самиот Влатко ги истакнува своите актерски способности. Фановите ќе го видат поп-пејачот со комплетно нов имиџ.
По промоцијата, "Свети Валетнтин" журка ќе приреди Ди-џеј Панчо со специјален "Ар-Ен-Би сет" од љубовни песни.
Почетокот на забавата на ди-џеј Панчо е на полноќ.
[/FONT]

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Текстот од евровизиската Блиску До Мене:

Блиску До Мене - Влатко Лозаноски

На солзи заспивам јас,
кога помислувам на нас и на времето наше,
ми недостасуваш ти, го молам Бог да те врати,
зошто неможам јас.

Рефрен:
Блиску до мене срцето твое е знам,
иако далеку од мене,
блиску до мене, душата твоја е знам,
ме гали, заспива до мене.

На Бог на љубовта ти
да му поверуваш треба
за љубов тој да ти прати,
те сакам кажи ми ти,
блиску до мене да бидеш
со љубов спаси ме ти...

Рефрен:
иако далеку од мене,

Ууу, со солзи заспивам
и мислам на нас,
ууу, ми недостасуваш ти,
на Бог се молам да те врати...

Рефрен:
иако далеку од мене,

Само пофалби за Влатко, му посакувам само успеси и награди и брзо го очекувам неговиот прв албум, а воедно и солистички концерт. Влатко Лозаноски е моментално најдобриот машки вокал во македонската поп сцена, добар предуслов и за негова балканска музичка кариера.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
баш супер песна имаше на евровизија ко ке видиш шо песни имаја другите....
ама :toe:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Инзвонредна песна која беше нешто најблиску до евровизиски призвук. Како и да е, песнава ќе му остане голем хит.
И секако да не заборавам, Влатко пее прекрасно:helou:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.440
Поени од реакции
25.384
Имаше интересна песна Влатко, која ќе биде хит и понатака, додека таа песничката од Некст Тајм ќе биде брзо заборавена како минатата победничка песна на македонски евросонг:ija:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Имаше интересна песна Влатко, која ќе биде хит и понатака, додека таа песничката од Некст Тајм ќе биде брзо заборавена како минатата победничка песна на македонски евросонг:ija:
Зашто заборавена минатата? Јас ја слушам секојдневно на радио. :toe:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.440
Поени од реакции
25.384
Зашто заборавена минатата? Јас ја слушам секојдневно на радио. :toe:
Хмм, тогаш сум грешка. Можеби затоа што немам навика да слушам радио :S.

Он топик - за мене сепак морален победник е Влатко Илиевски, многу певлива песна, интересен сценски настап, не е многу исфорсирана, ќе биде хит долго време. Ја сакам песнава ме потсетува можеби на некоја горештина овде на плажа:icon_cool

Kajgana Shop

На врв Bottom