Rock Girl
Liber, libertas!
- Член од
- 11 август 2007
- Мислења
- 500
- Поени од реакции
- 28
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Аууу 'Свет' колку се сигурни во информациите!!!Ne kazuvam moe mislenje tuku ti kazuvam sto pisuvase vo Svet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Аууу 'Свет' колку се сигурни во информациите!!!Ne kazuvam moe mislenje tuku ti kazuvam sto pisuvase vo Svet.
Дијаманте твоето мислење е најмалку битно пошто освен каролина ништо друго незнаеш, а за Влатко немој да говориш оти никогаш го немаш слушано во живо освен на макфест и тоа на тв нити па го познаваш приватно па да знаеш кого прател од мал, а научил да пее како од тоа што има талент и како што го учат на академијата
М
А за Влатко, немој да ми речеш дека начинот на интерпретација и сите тие гримаси не ги учел од никого, туку сам си ги измислил онака од ведро небо му паднале
Сум го чула како пее во живо кога беше кај Вучиќ и дечкото пее одлично во живо, за тоа немам замерка, али преочигледни се потезите кои ги попримил од тој од кого учел и на кого се угледувал додека учел да пее
И Боки го мразат, ама популарен е.Епа затоа цела МАКЕДОНИЈА го мрази, затоа што е само обичен имитатор и ништо повеќе
Никогаш нема да биде популарен, никогаш!!!
Ne kazuvam moe mislenje tuku ti kazuvam sto pisuvase vo Svet.
 ))))))))))))))))))))))))
))))))))))))))))))))))))A ve zamoluvam da go napisete pravilnoto ime na Vlatko, to e Vlatko Lozanoski, znaci bez v vo prezimeto.
МОжеби затоа што само пишувам за Каролина, имаш такво мислење, али за мене вредат и почитувам многу македонски пејачи кои ги ставам на ранг до Каролина, а тоа се Калиопи, Андријана Јаневска, Владо Јаневски, Кристина Арнаудова и Дани - толку!
А за Влатко, немој да ми речеш дека начинот на интерпретација и сите тие гримаси не ги учел од никого, туку сам си ги измислил онака од ведро небо му паднале
Сум го чула како пее во живо кога беше кај Вучиќ и дечкото пее одлично во живо, за тоа немам замерка, али преочигледни се потезите кои ги попримил од тој од кого учел и на кого се угледувал додека учел да пее