Pa so 3 pesni vo Makedonija misli deka postignal uspeh,z a da moze da trgne da go osvojuva balkanot???:nesvest:И шо е тука за акање по гла?
Pa so 3 pesni vo Makedonija misli deka postignal uspeh,z a da moze da trgne da go osvojuva balkanot???:nesvest:И шо е тука за акање по гла?
Ај не зборај напамет.Pa so 3 pesni vo Makedonija misli deka postignal uspeh,z a da moze da trgne da go osvojuva balkanot???:nesvest:
Ne kazuvam moe mislenje tuku ti kazuvam sto pisuvase vo Svet.Ај не зборај напамет.
Тој рече дека има претензии за да оди понатаму и да се пробие на другите пазари низ Балканот.
А не рече дека „доволно било“.
А шо да не му е забрането да ја пее јовано јованке пошто Тоше ја пеел ?Будалетинка, тој уште не знае да зборви, „времето ке покажи дали емитирам“ него то му е целта, да се пробие со песните шо ги пееше Тоше пак ке покажело времето, јас го имам слушано мислам кај шо ја пее песната Јовано Јованке.
Не е само таа песна, гледај го клипот и зборви сине песни шо ги пееше Тоше и тојА шо да не му е забрането да ја пее јовано јованке пошто Тоше ја пеел ?![]()
Гореименуваниот лик е уште еден од новите бајати дечки на нашава естрада. Човек кој што нема свој карактер и ни малку оригиналност туку одеднаш после смртта на Тоше се појави пеејки ги неговите песни и копирајки се што може да се ископира од Тоше па дури и неговите движења и гримаси.
Апсолутно нема врска. Се гледа дека човекот не имитира никако. Секоја сличност со Тоше е коинциденција. Влатко е млад пејач кој пополека се пробива кон естрадата.
Каролина научи да пее од Калиопе. точка.Сигурно учел од Тоше како да пее додека ги изведува песните, мсилам на начинот на пеење, затоа што сам сигурно тоа не го има научено. Вака изгледа скромно и фино, се обидува на секој можен начин да и се допадне на пунликата, али како што рече Боки кога овој му беше во емисија Мирна вода брег рони
така е ако не о браниме Влатчета ние кичевчание кој ќе го бранит другКаролина научи да пее од Калиопе. точка.
Пак ќе кажам дека „Свет“ секогаш ги извртува изјавите да бидат во нивна корист!Ne kazuvam moe mislenje tuku ti kazuvam sto pisuvase vo Svet.![]()
Каролина научи да пее од Калиопе. точка.
Дијаманте твоето мислење е најмалку битно пошто освен каролина ништо друго незнаеш, а за Влатко немој да говориш оти никогаш го немаш слушано во живо освен на макфест и тоа на тв нити па го познаваш приватно па да знаеш кого прател од мал, а научил да пее како од тоа што има талент и како што го учат на академијатаА Влатко и те како наликува на Тоше додека пее, тоа значли дека го прател уште од мал Тоше и го имитирал и таквото пеење му влегло во неговиот личен код и сега е многу тешко да се одвикне затоа што и не знае поинаку да пее освен како што научил