Влатко Лозановски

Сандар

Heartagram's child
Член од
27 ноември 2008
Мислења
168
Поени од реакции
2
Capo Kapistec шо се бламираш....дечково има сличен глас со Тоше..и сеа демек го имитира..ма молим те...супер е нека продолжи!

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Македонска работа...цел живот да се пљукало, пцуело ,вреѓало да се понижувало...епа досадни сте:icon_eek:
Ајде ако не да немаме пејачи...овие што ни се моментално ќе ги слушаме ќе им дојде еден ден и нив крај на кариерата и после ке бидеме без пејачи и пејачки.
Што се нафрливте толку на детето?Има фантастично добар вокал и одлично пее, се што му треба е поддршка од публиката(односно од нас) за да успее.Се наоѓа на почетокот на својата музичка кариера.И го имитирал Тоше.Самите зборите дека како Тоше повеќе нема да има.И што е проблемот.Лошо е доколку има некој приближно добар ко него?Го имитирал Тоше?Да ве прашам Вас вие некогаш во животот сте го имитирале вашиот идол...начин на облекување шминка фризура?Или цел живот сте уникатни и нема никој друг како вас.Му треба малку време и работа за да стане свој.Впрочем на сите ни треба тоа време да се запознаеме што сакаме и во кој правец ке ни се движи животот.
Оладете малку, и наместо да пљукате земете и поддржете го.Ако не, фатете микрофонот и почнете со вашите кариери.Се до тогаш јас ќе го слушам него, останатите млади таленти низ земјава и секако веќе познатите пејачки имиња кај нас.А вие лајте си и понатаму, кааванот ќе со врви.

jeeeee8

Like dreams
Член од
28 ноември 2008
Мислења
647
Поени од реакции
16
Добар си е, не праи лоши песни сеа за сеа.
Мене ама баш ич неме подсеќа на Тоше, ни во глас ни во однесување ни па ми личи во било што:toe:
Е незнам на кој начин заклучуваат лулѓево дека го имитира Тоше, ај ако може некој нека објасни, да споредиме.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Добар си е, не праи лоши песни сеа за сеа.
Мене ама баш ич неме подсеќа на Тоше, ни во глас ни во однесување ни па ми личи во било што:toe:
Е незнам на кој начин заклучуваат лулѓево дека го имитира Тоше, ај ако може некој нека објасни, да споредиме.
луѓево немаат друга работа па ај сега Влатчета ќе го плукаме е тоа е проблемот ништо друго

Член од
7 јануари 2009
Мислења
37
Поени од реакции
1
A шо му фале на Влатко Лозановски!?Добар си е човекот,си има некој специфичен глас шо повекето од луѓето ги потсеќа на Тоше

Член од
12 јануари 2009
Мислења
22
Поени од реакции
0
е, шо, и Александар пееше песни од Тоше, па тоа не значи дека го имитира..
не се сите пејачи копии на некој, ебате.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.365
Поени од реакции
978
Of mori majko....Ova e cist makedonski sindrom,samo da se napaga ona sto e nase,a da se prifaka ona od strana.Poveke gi pocituvate onie severno od nas kafanski pevaljki i "peaci" otkolku ona sto e nase.

Vlatko,Aleksandar toa se nasi idni muzicki zvezdi i nie treba da bideme onie sto ke im pomogneme da uspeat vo toa,a so toa ke ni se vrati.

Vaka na pocetokot se plukase i po Tose,no ete so nasa pomos Tose stana ona sto e i ke ostane,a so nasa pomos ke stane i uste pogolema zvezda od ona sto bese,do negovata smrt:(

Zatoa prestanete so plukanje na ona sto e nase,i slusajte makedonska muzika!

Сандар

Heartagram's child
Член од
27 ноември 2008
Мислења
168
Поени од реакции
2

Еве деновиве бркав на ју тјуб и наидов на ова видео...ептен добра песна од Влатко:wink:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.365
Поени од реакции
978
Denes ja slusav pesnava na radio,navistina e dobra....Dosega pesnite mu se navistina top,samo taka neka prodolzi:)

Rock Girl

Liber, libertas!
Член од
11 август 2007
Мислења
500
Поени од реакции
28
Типов многу сличен глас има на Тоше ама јас мислам дека не го имитира, а инаку убаво е што има вакви добри вокали кај нас, ја слушнав и песничката не е лоша (it's not my type though).

mile_panikaaa

Нормален
Член од
28 април 2008
Мислења
348
Поени од реакции
9
Океј си е чуекот али само да не го емитира тоше и да не прави никакви работи шо тоше ги правеше и би можел добро да помине свегде,све шо ќе прави негово да биде и да не го копира.А до сеа многу го копира и се однесува ка него ако продужи ваке ... ќе испадне идиот голем! Па сеа ... памет нека му е у глава.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Хмм...

Го имитирал Тоше?Да ве прашам Вас вие некогаш во животот сте го имитирале вашиот идол...начин на облекување шминка фризура?Или цел живот сте уникатни и нема никој друг како вас.Му треба малку време и работа за да стане свој.
wow Не ги сфаќам овие што слепо го бранат.
Да ,вистина е дека сите некогаш ги имитирале своите идоли,на пример ,јас кога бев забаваче ја имитирав Касандра ,затоа што ми личеше на годините,а сега на 17 така да се понашам нема да ми прилега,исто како што не му прилега на него да го имитира својот идол на 20 и кусур години.
Не го бива човекот. (шушка кога пее) упс:kesa:

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
мене супер ми е човеков, се гледа дека е скромно момче, не се фолира
супер песни има, и одличен глас, сега Господ му дал убав глас и сличен на оној на Тоше, не е тој крив што сите викаат дека го емитира
посебно оваа победничкава на Макфест- Времето да застане сега е феноменална песна

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.365
Поени од реакции
978
Vrati me-mu e No1 hit dosega:wink:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Го имитирал Тоше?Да ве прашам Вас вие некогаш во животот сте го имитирале вашиот идол...начин на облекување шминка фризура?Или цел живот сте уникатни и нема никој друг како вас.Му треба малку време и работа за да стане свој.
wow Не ги сфаќам овие што слепо го бранат.
Да ,вистина е дека сите некогаш ги имитирале своите идоли,на пример ,јас кога бев забаваче ја имитирав Касандра ,затоа што ми личеше на годините,а сега на 17 така да се понашам нема да ми прилега,исто како што не му прилега на него да го имитира својот идол на 20 и кусур години.
Не го бива човекот. (шушка кога пее) упс:kesa:
ја се извињавам али нешто не е е во ред со тебе али ако не го познаваш Влатко те молам не давај вакви коментари зошто ние од Кичево го знаеме уште пред да се појави на тв и добро знаеме дали имитира некого или не а ако не ти се допаѓа немора да го слушаш али не плукај по него ако не знаеш ништо ОК? али да не кажав многу али :toe::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom