луѓево немаат друга работа па ај сега Влатчета ќе го плукаме е тоа е проблемот ништо другоДобар си е, не праи лоши песни сеа за сеа.
Мене ама баш ич неме подсеќа на Тоше, ни во глас ни во однесување ни па ми личи во било што
Е незнам на кој начин заклучуваат лулѓево дека го имитира Тоше, ај ако може некој нека објасни, да споредиме.
ја се извињавам али нешто не е е во ред со тебе али ако не го познаваш Влатко те молам не давај вакви коментари зошто ние од Кичево го знаеме уште пред да се појави на тв и добро знаеме дали имитира некого или не а ако не ти се допаѓа немора да го слушаш али не плукај по него ако не знаеш ништо ОК? али да не кажав многу алиГо имитирал Тоше?Да ве прашам Вас вие некогаш во животот сте го имитирале вашиот идол...начин на облекување шминка фризура?Или цел живот сте уникатни и нема никој друг како вас.Му треба малку време и работа за да стане свој.
wow Не ги сфаќам овие што слепо го бранат.
Да ,вистина е дека сите некогаш ги имитирале своите идоли,на пример ,јас кога бев забаваче ја имитирав Касандра ,затоа што ми личеше на годините,а сега на 17 така да се понашам нема да ми прилега,исто како што не му прилега на него да го имитира својот идол на 20 и кусур години.
Не го бива човекот. (шушка кога пее) упс:kesa: