- Член од
- 5 август 2020
- Мислења
- 95
- Поени од реакции
- 117
И се разбуди испотен?Ме киднапираа вонземјани.
И се разбуди испотен?Ме киднапираа вонземјани.
Среќа што го навив алармот порано.И се разбуди испотен?
И како ние сега да спиеме мирноMise slucila ama ne bi sakal da ja spodelam
Kur me boliИ како ние сега да спиеме мирно
Ако е посериозно иди на доктор, ако ништо друго ќе ти треба за фамилијаKur me boli
Поточно кажи му да оди на уролог а не на докторАко е посериозно иди на доктор, ако ништо друго ќе ти треба за фамилија
За тебе ми е жал ама за нив ќе запалам свеќа следенпат коа ќе идам у цркваПрегледај го приврзокот 268066ova e 100% natprirodna rabota,ova ne e prirodno.ne e normalno, ne e covecki... imam dadeno stan na potstanari i .....
aj razbiram si gi ikrsil site vrati na regali i viseci vo red, aj razbiram si ja isposral i kadata i pod kadata vo red, aj i site stekovi i fasonki rasipal ...ama ova,
Cel stan e se zalepeni mastiki (izdjvakani i pluknati od mesto kaj sto se nasle) po site sobi na plocki i parket.
E toa e natprirodno...more nikogas poveke potstanari od Mariovo.
Nese budi majkatiАко е посериозно иди на доктор, ако ништо друго ќе ти треба за фамилија
Mi oлесни, на крај кога прочитав потстанари од Мариово, нема албанци во Мариово нели?Прегледај го приврзокот 268066ova e 100% natprirodna rabota,ova ne e prirodno.ne e normalno, ne e covecki... imam dadeno stan na potstanari i .....
aj razbiram si gi ikrsil site vrati na regali i viseci vo red, aj razbiram si ja isposral i kadata i pod kadata vo red, aj i site stekovi i fasonki rasipal ...ama ova,
Cel stan e se zalepeni mastiki (izdjvakani i pluknati od mesto kaj sto se nasle) po site sobi na plocki i parket.
E toa e natprirodno...more nikogas poveke potstanari od Mariovo.