Ми се има десено неколку патиМене ми се деси нешто чудно да ви кажам право.Незнам како се убацувам на мсн и глеам непознато име ми седи online првин мислев дека е некоја од колешкиве на факс ама не беше и после заклучивме дека ни ја ни она не сме адднувале никој.И Од тогаш еве скоро месец дена успешно по 5-6 саати(дневно) комуницираме а ја осеќам ко да ја знам од некаде бидејки за се се согласуваме и прекрасно ми е коа праам муабет со неа,и пљусс тоа времето ми лета коа сум со неа ме рабирате нели?
се плашам да не забегам по sayber relationship:kesa:
штета што е далеку:nesum:
да да ама нај страшно е шо коа праиме муабет и ко ке ми спомне некој другар нејзин или некоја случка со некој со и се пуштал почнувам да станувам лјубоморен :nerv:Ми се има десено неколку пати
Едвај чекаш да си доеш од работа/школо, за да се логираш на мсн?
Исти к*рац сме пријателе :smir:да да ама нај страшно е шо коа праиме муабет и ко ке ми спомне некој другар нејзин или некоја случка со некој со и се пуштал почнувам да станувам лјубоморен :nerv:
е тоа почна да ме плаши многу:kesa:
ептен имам избегано а?
ја па мислев сам сум :helou:Исти к*рац сме пријателе :smir:
брат ако ова се однесува за мене,тогаш уопште не е така.Од неа имам поише слики шо ми ги има пракано него од сам себе на мојов pc.И напротив коа ја глеамуште поише ми е криво шо не е некаде поблиску:nesum:Имаше еден случај помнам, пред две три години беше овде во Македонија. Син на една моја познаничка се допишувал со девојче од Прилеп многу време, едно две три години. Не се знаеле на слика ни ништо, кога девојчето дошло тој толку се разочарал оти не е таква како што ја замислувал и се обесил.
Значи сакав да кажам дека премногу дружење со непознати лица преку интернет влијае лошо на луѓето. Некој вели ја знам и сигурно не ме лаже, како може сто посто да веруваш во човек кој не му го ни гледаш ликот ни па кој и што е, не можеме да веруваме на лица кои не ги познаваме, така луѓе многу страдаат. Исто имаше и едно девојче од Битола кое беше силувано од машко кое се допишувала со него три години, не само тој туку и неговите другари, ја начекале во паркот и ја силувале. Во контекст со темата беа случките па сакав да ви ги кажам.