Виртуелен другар/другарка

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Иам доста виртуелни другари и другарки! Од Кантер, од Конкуер, од Кајгана, од сегде! Имам еден штипјанец другар од СЅ што на пример ми е толку добар другар, и многу често од него барам совет (зашо постар е 3 години од мене) за нешто, зашто е поискусен од мене! Му иам доста работи кажано а и он мене! Исто и многу се иаме и заебавано и се, и сакам да го запознаам некој ден коа ќе иам прилика и да измавам еден кантер у ЛАН :) Исто со Mrs. Vedder (нова членка е) од форумот на мсн муабетевме и ми остави добар впечаток, Reve0ke е еден од момците со кој муабетам поише на мсн него со другарите од секој ден :) Архангел оф дет! Значи иам доста френдови такви, ама сите тие сакам да ги запознаам и у живо! :)
 
L

LEPOTICKA_SWEET

Гостин
Па да бидам искрена имам многу такви другари и ставарно често си комуницирам со нив...
 
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Pa imam poveke virtuelni drugari i sekoj den preku skype ili msn kontaktiram so niv. Ako eden den barem eden od niv go nema odma mi nedostiga. Se znam za niv, im kazuam recisi se za mene, koga ni e tesko si davame po nekoj sovet, de4kite znaat da me nasmeat, da me raspolozat, da me izvadat od depresija koga treba. Dvajca od niv se moja generacija, a ostanatite trojca se 3 godini postari od mene. Iskreno sakam site niv da gi zapoznaam i da vidam koi se lugeto so koi minam tolku mnogu vreme i koi znaat recisi se za mene.
 
Член од
15 април 2008
Мислења
27
Поени од реакции
0
Да во правата смисла на зборот виртуелен другар, и ништо повеќе...
Но уваво е кога комуницираш со некој што не го познаваш лично, а му се доверувааш, некако и е полесно на душата да се отвори.
 

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.278
Поени од реакции
17.958
Имам голем број на виртуелни другари и другарки.На пример една другарка од Скопје почнавме да си пишувам прво на мсн,после и броеви си разменивме од мобилен и почнавме по 2-3 саата да правиме муабет на телефон. Одамна се договараме да се запознаеме само никако да биде тоа. СуА како што вика Лом се запознал со неколку виртуелни другари/ки и со повеќето од нив сеуште сум во контакт си муабетиме на мсн и кога ќе се видиме.А како што вика Лоша Шкорпија многу полесно е да се отвориш на некоја личност што не те познава којзнае колку одколку на некој што те познава многу подобро.
 
Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
да имам многу и другари и другарки, уствари сите шо прам муабет на форумот ми се виртуелни другари/другарки, па на фацебоок итн. и нема нишо лошо во то ... :pipi:
 

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.163
Поени од реакции
15.952
Многу добра ствар е да си виртуелно пријателче.
Ви препорачуем да најдете некого на кого ќе бидете виртуелно пријателче:smir:
 

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
да и јас ги имам многу виртуелни пријателчиња на мсн и скајп со кои не сум се запознала лично, но сепак сме изградиле одлична комуникација
Има многу од нив кои не се Македонци, еве би ги издвоила Константин од Романија и Хаким од Дубаи. Навистина многу научив за културата на нивните земји, за нивите размислувања за многу аспекти од животот и интересно е во секој случај, и btw си тренирам пишување и комуницирање на англиски, а знам и некои зборови на нивниот јазик:helou:
 
М

Мрак

Гостин
Ох,имам и јас.Досега со никој не сме се виделе.А имам друго виртуелно гомно.Опседнатост со суштество со кое никогаш немам зборувано на мсн и сл,но ги имам читано неговите постови во една група...на хи5 за Македонија.Се заљубив во начинот на кој размислува и неговата личност.
 

iq0r

Mic drop
Член од
4 октомври 2008
Мислења
63
Поени од реакции
0
И ја имам виртуелни другарчиња. Од секнд лајф. може некој го знае програмчето а може и не. (го имаше на ЦСИ мајами)
 
Член од
4 јануари 2015
Мислења
1.151
Поени од реакции
512
Да треба да се запознаам со некои личности и имам запознаено многу
 

Kajgana Shop

На врв Bottom