Se dopisuvam veke 4 godini so edno devojce koe samo ednas go imam videno-pred 4 godini...(ja smetam za virtuelno drugarce zasto fizicki e celosno izmeneta,taka da isto kako da ne sum ja videla,a ja zapoznav dobro preku pismata)..se zapoznavme na seminar vo Ohrid si razmenivme adresi i od togas se dopisuvame...Bese neocekuvano,prvo ona mi prati cd i taka pocna.Planiravme da se vidime ama ne uspealo,izgleda treba da ostavime pak da se sluci neocekuvano za da bide poubavo...Vo nea imam celosna doverba i mozam da kazam deka mi e najverna drugarka...
...A pred nekoe vreme pocnav da se dopisuvam so eden decko,koj isto taka go imam videno dva-tri pati u eden period pred 2ipol god.Go znaev povrsno,onaka od "zdravo,se vikam taka i taka..."i nisto poveke...Odkako stavil net pred nekoj mesec mi pisa na msn i od togas si pisuvame...Seuste sme vo proces na zapoznavanje,a mislam dobro ide i mi e drago sto vo nego otkriv srodna dusa...Dali ke opstane dobro drugarstvo od ova-se nadevam da...sekogas mi e prijatno so nego,nekako e poseben...no bi ostanal DRUGAR.