Викторија Бекам - Модна икона !?

• Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Spored mene ne e nekoja ubavica,ama za stil ima stil prekrasno se oblaka.A toa sto e tolku slaba i pokraj toa sto ragala deca,sekoja cest!!

John Doe

Not handsome enough to tempt me
Член од
29 мај 2007
Мислења
784
Поени од реакции
7
Секој со свое мислење, (иако и направивте bump на темава, да пишам) мене ми е преубава и згодна. Модна икона и пол е, знае како да се облака, има стил има се.
+Некој килограм и ќе биде перфектна. (Барем за мене)

Освен што никако до ќеркичка, типкава се што сака може да добие :)

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
pa.. ubava ne mi e! a deka znae da se oblece da! a bekam???????? bekam e samo poubav i pozgoden od nea? a da ima stil?
NE!
nego go oblaka viktorija... jas da sum maz i da me oblaka zena mi hahahah:tapp:

druga rabota.. on e i popameten od nea... znaete li deka toj ja sisal posledniot pat i deka ako ne e fudbaler kje bil frizer! :D snaodliv e covekot si ima zanaat :toe:

a ovaa ni pee ni e nekoja pretstavitelna vo javnost.. samo za diganje nos ja biva...
dodeka bekam e kade kade po dzentlmen i fin!

mn dobri parcinja obleka ima tipkata.. da mozam da imam pari sve kje i kupam so ima! sekoe parce..... samo so ja bolje kje gi iskombiniram! .. ima kiksovi i taa! 90% e sekogas skockana!

ali spusti go nosot!!!!!!

so dobra obleka i , i ime kako nejzinoto treba i soodvetno ponasanje!

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Не и завидувајте на жената,има стил!
За што да и завидуваме?

За ова?

Ова?

Или пак ова?

Една работа е стил, друга е убавина. А Вики, за жал, второто го нема.

John Doe

Член од
29 мај 2007
Мислења
784
Поени од реакции
7
На фотошоп ќе ти ја направам и Адриана Лима грда
оставете ги тие слики.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Сака да е целулит. :wink:

Одамна пишав, можеби знае да се облекува ама не е убава. Мрша. :)

John Doe

Член од
29 мај 2007
Мислења
784
Поени од реакции
7
Мајками е постара 15тина год од оваа па нема таква нога.. а Вики
не знае колку пари има па и прави операции за што било.. и да има таква нога мислите ќе ја остави нечепната....Енивеј се е можно. Не тврдам, да не биде трагедија
:kesa:

D

Delux

Гостин
Мори скул-грл покажи малку почит кон мене:smir:

Сликите кои шо ти ги илустрира секако дека се фотошоп

anathestar

...Зима*Снег...
Член од
25 јули 2007
Мислења
269
Поени од реакции
3
Viktorija e modna ikona i trendseterka. Devojkata navistina znae sto saka i znae kako da go nosi toa. Sekogas e trendi i izgleda opusteno a vo isto vreme graciozno i elegnatno... ednostavno ja obozavam!! Na nea se izgleda odlicno iako nema bas bas i nekoe telo. Sekogas izgleda top i nikogas ne pogresila vo izbor na nekoja kreacija a uste pomalku vo nejzinoto kombiniranje so cevli i usoglasuvanjeto so kosata i sminkata!
Edinstveno se mi preci e toa sto na niedna slika ne se smee iako sum sigurna deka e poubava nasmeana. Mi se dopaga poveke od koga se istrizi onaka zs i odgovara frizurata na formata na liceto. Ima stil definitivno ama ne e ubava i privlecna!!

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
За убава,не е убава,преслаба и нон стом е смуртена,не знај да се смеј.Ама за облеквање е прва.Баш има стил.Секогаш знае што точно да облечи,за која пригода што одговара.Ја немам видено ниту еднаш да направи утка.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сликите не се од фотошоп.Таа по секоја бременост веднаш се фаќа за диети наместо да си го остави телото да се одмори неколку недели.
А како второ по цел ден е на штикли и секакви високи платформи така да има "оправдување" зошто не се сликите фотошопирани.

Мене воопшто не ми се допаѓа и според мене никогаш не била модна икона.Повеќе ја интересира да биде во центарот на јавноста и да се појавува по телевизии со нејзината манекенка од маж,Дејвид Бекам.

Final conclusion:И таа и маж и се тапа!

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Викторија Бекам не е убава факт. Она што отсекогаш го поседувала било некој посебен и интересен стил на облекување и носење на истата таа гардероба...поради што и сметам дека е модна икона.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Кики бе? Далеку е Вико од модна икона..ја пре маж и би го нарекол модна икона

Kajgana Shop

На врв Bottom