Викторија Бекам - Модна икона !?

• Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
па мислам дека ја сметаат за модна икона само затоа што е сопруга на дејвид бекам!има 100% поубаво облечени жени од неа!а таа е постојано по весници заедно со тој педерот нејзин!
според мене викторија е далеку од модна икона!а мора да се признае дека имала и многу утки во својот стајлинг!нели?

А кој немал утка?
А дека е модна икона поради Дејвид, не би рекла. Таа си беше таква уште од времето на Спајс Грлс, така испаѓа дека тој е модна икона поради неа. И немора де се фрустрирате на секој успешен човек, да го викате педер или слично. Или па дека Викторија е грда. Да бидеме реални, има далеку поубави ама ни она не е за фрлање.
Зошто мислам дека кај нас постои секогаш она да му умре козата на комшијата. Никој не е совршен, ниту тие.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
па ако ја има по списанија(а не реков дека ја нема) не значи дека е модна икона!
Абе дечко, ова е исто ко јас тебе да ти солам памет за фудбал.:pos2:

Прочитај што има ПИШУВАНО за неа, можеби ќе дознаеш дека е ТРЕНДСЕТЕРКА и една од најдобро облечените жени воопшто.

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
Абе дечко, ова е исто ко јас тебе да ти солам памет за фудбал.:pos2:

Прочитај што има ПИШУВАНО за неа, можеби ќе дознаеш дека е ТРЕНДСЕТЕРКА и една од најдобро облечените жени воопшто.
се повлекувам!можеби е една од најдобрите,но мене не ми се допаѓа!ок!

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
се повлекувам!можеби е една од најдобрите,но мене не ми се допаѓа!ок!
Многу нормално. Никој не рече дека ако е модна икона сите мора да ја сакаат. Ама факт е дека Е модна икона.:wink:

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Sekoja prosecna zena da se oblece vo se sto e marka, ke izgleda grom..
Zenava ne e ama bas nisto posebno...Ne mozam da izdvojam nisto posebno na nea...Stilot i e kupen, nisto poveke!

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Па не би рекла. Има жени што се за неколку класи пред неа во однос на смислата за мода. Bob фризурата е една од ретките работи, ако не и единствена што ми се свиѓаат кај неа.

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Па не би рекла. Има жени што се за неколку класи пред неа во однос на смислата за мода. Bob фризурата е една од ретките работи, ако не и единствена што ми се свиѓаат кај неа.
Mozebi, se raboti za razlicen stil....Nema harizma vo sebe, nekako e vestacka...A ima mnogu poniski klasi koi se nosat dosta poveke so stil i magnetizam na zenstvenost:wink:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Ни на една слика ја немам видено насмеана ај ако некој има баш би сакала да ја видам, секогаш ми е сериозна.

anathestar

...Зима*Снег...
Член од
25 јули 2007
Мислења
269
Поени од реакции
3
Sekoja prosecna zena da se oblece vo se sto e marka, ke izgleda grom..
Zenava ne e ama bas nisto posebno...Ne mozam da izdvojam nisto posebno na nea...Stilot i e kupen, nisto poveke!
Britney sekogas nosi marka pa nikogas (vo poslednive 1-2 godini) ne izgleda grom. Neznam sto ti e poentata. Stilot nemoze da se kupi.Ili si roden so toa ili ne. Ili go imas ili ne. Nema sredina.

anathestar

...Зима*Снег...
Член од
25 јули 2007
Мислења
269
Поени од реакции
3
Stilot ne se gradi preku marki. Sam go izgraduvas....
Јас мислам роден си со него или не. После си го надоградувас стлот. Ама никогаш ама баш никогаш не реков дека тој се гради преку марки. Баш ти мислиш така... или барем така пиша.

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Викторија е модна икона. ФАКТ. Викторија не се носи по последна мода, таа ја создава модата (трендовите). Таа е една од малкуте трендсетерки покрај Кејт Мос, Сара Џесика Паркер итн. Секогаш е преубава. Секогаш е средена. Ни има нешто што и штрчи повеќе, ни има нешто помалку. Косата и е секогаш тип-топ. Совршенство.

Не е убава. Никако. Ни згодна. Но кога ќе ја видите прво викате леле колку е грда и слаба или леле колку е убава, макар и да мислите на целиот изглед односно облеката ? Не, нема да приметите дека во фацата е исклучително неубава, бидејки знае како да се носи типката.

Коска и кожа се направи, ама пак знае да се облече (ЧИТАЈ: Истото да и стои преубаво) и да привлече внимание.

Бекам е исто така модна икона. Но, поради кој ? Поради Викторија. Да не беше Викторија, немаше да биде Бекам. Двајцата идат во КОМПЛЕТ и се најубаво облечената двојка веќе со години.

И кога беше во Спајс Грлс Викторија се облекуваше најубаво(од сите во групата). Значи Дејвид Бекам не ја направил Викторија Бекам модна икона. Нити и го подобрил вкусот за мода. Можеби ја направил само пославна, ништо повеќе. Одсекогаш знаела да се облече, знаела да направи полн погодок. Со Версаче, Армани, Валентино или без нив - сеедно.

Не може на секого да му се допаѓа почнувајќи од самиот факт дека сите луѓе се различни и имаат различни вкусови. Но, ако мнозината ја прифаќа како модна икона - значи е.

Заклучок : Викторија Бекам Е модна икона. :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom