Викторија Бекам - Модна икона !?

• Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Definitivno e modna ikona.Nitu ednas ja nemam videno vo loso izdanie.Navistina znae kako da se oblece,vo sekoja prilika e soodvetno oblecena.Edinstvena mana i e sto e pre pre slaba i sto e sekogas namurtena,nikogas ne se smee.

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
schtranga напиша:
ima stil i e ubava , taa i go pretvori david vo modna ikona ,
Ај за она првото да не коментирам, вкусовите се различни, но втората констатација некако не ти држи вода.
Прво од самата личност ке стартуваме.
Кој е Дејвид Бекам, а која е Викторија (или кловновски ник Posh Spice)?
Човекот е БРЕНД, сам за себе. Се што има постигнато е со неспорниот фудбалски талент, и со многу работа. Успешен и во Манчестер и капитен на Англиската репрезентација, човекот е у некоја рака заедно со уште пар имиња синоним за фудбалската игра.
А за што е синоним Викторија?
Смешна пеачка!
Не е ниту нешто посебно згодна, ниту пак има некој стил на кој што треба да му се одаде почит. Таа е само уште една од милион тетици што имаат пари, и беа на вистинското место во вистинското време. Ништо повеќе!
Дејвид Бекам е нешто сосема друго. Прво по муабет ке видиш дека е сто пати поинтелигентен од неа, од секогаш имаше револуционерни решениа, како на теренот, така и вон него. Едноставно човекот има харизма за разлика од бледункавата ладна Англичанка во облик на Викторија.
И ај бидеме поштени, не ли прва асоцијација на Викторија е сопруга на Дејвид Бекам?

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Абе оваа треба у центри за булимични да работи,ни модна икона ни убава,со ти пари па грев е да не знаеш да се облечеш

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Zemzela напиша:
Абе оваа треба у центри за булимични да работи,ни модна икона ни убава,со ти пари па грев е да не знаеш да се облечеш
Е можам се лошо да кажам за Викторија Бекам ама за облекување никогаш не би и замерил:nenene:

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31

MOZEBI E MODNA IKONA AMA PREMNOGU E SLIM REVISE NE E SEKSI...A DEKA E BEZ KONKURENCIJA NAJ UBAVO OBLECENA NA MNOGU NASTANI TAKA E

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Има стил , тренди е . Не е најубава , не ни убава ама вкусот никој не можи да и го одземи.
Дефинитвно е модна икона и баѓи ја бива за дизајнер , има фантастични чанти , фармерките со Рок анд Републик се фантазија , не на изглед , него кога ќе облечиш ко шиени на тебе се , имам такви зато можам и да кажам дека се најс.
А за Дејвид , да поуспешен е , тој трчаше по топка таа дур раѓаше 3 деца , ама сепак таа го научи да се облака и да сака мода , тој детенце од гето беше , Левис ако имаше видено на слика ....

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
ragazza напиша:
А за Дејвид , да поуспешен е , тој трчаше по топка таа дур раѓаше 3 деца , ама сепак таа го научи да се облака и да сака мода , тој детенце од гето беше , Левис ако имаше видено на слика ....
А што требаше тој да ги роди децата, па да му се признае стореното? Не ми се јасни погрешните констатации дека фудбалерите се само кретени што трчаат по топка без мозок?

И очигледно не те интересирал спортот во 95-96 (а може си била и мала) кога Дејвид Бекам станал првотимец во Манчестер, дебитираше во Англиската репрезентација, и стана славен не само поради своите несомнено фудбалско знаење. Чоекот си беше појава од самиот почеток.
Никако не е точно дека е тој дете од гето.
Родителите му беа со пристојна заработувачка, инаку како ке си приуштеа да го дадат Дејвид у суперскапа "School of excellence" на Манчестер Јунајтед?!? Левис не видел...ц,ц,ц,ц,...чоекот у прва сезона заработувал преку 10-тина илјади фунти НЕДЕЛНО!
Ве молам, зборите за Пош Спајс, остајте го Дејвид на мир, зборите си за чантичките и фармерките на големата креаторка а остајте фудбалери на страна.

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
Gravity Grave напиша:
Ај за она првото да не коментирам, вкусовите се различни, но втората констатација некако не ти држи вода.
Прво од самата личност ке стартуваме.
Кој е Дејвид Бекам, а која е Викторија (или кловновски ник Posh Spice)?
Човекот е БРЕНД, сам за себе. Се што има постигнато е со неспорниот фудбалски талент, и со многу работа. Успешен и во Манчестер и капитен на Англиската репрезентација, човекот е у некоја рака заедно со уште пар имиња синоним за фудбалската игра.
А за што е синоним Викторија?
Смешна пеачка!
Не е ниту нешто посебно згодна, ниту пак има некој стил на кој што треба да му се одаде почит. Таа е само уште една од милион тетици што имаат пари, и беа на вистинското место во вистинското време. Ништо повеќе!
Дејвид Бекам е нешто сосема друго. Прво по муабет ке видиш дека е сто пати поинтелигентен од неа, од секогаш имаше револуционерни решениа, како на теренот, така и вон него. Едноставно човекот има харизма за разлика од бледункавата ладна Англичанка во облик на Викторија.
И ај бидеме поштени, не ли прва асоцијација на Викторија е сопруга на Дејвид Бекам?
nie zboruvame za moda tuka a ne koj kolku postignal vo zivotot i koj e poveke popularen . Aj pokazi mi barem edna slika od David pred da ja zapoznae Viktoria kade sto e moderno oblecen ??

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
schtranga напиша:
nie zboruvame za moda tuka a ne koj kolku postignal vo zivotot i koj e poveke popularen . Aj pokazi mi barem edna slika od David pred da ja zapoznae Viktoria kade sto e moderno oblecen ??
Не си ми јасна. Апсурно е сега од оваа дистанца да се бараат слики од пред 12-3 години. Доколку си толку во модата, би требало да ти е јасно да тоа што било модерно тогаш, денес изгледа смешно. Погледни ја Пош како изгледала пред 12-13 години??!:toe:

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
Gravity Grave напиша:
Не си ми јасна. Апсурно е сега од оваа дистанца да се бараат слики од пред 12-3 години. Доколку си толку во модата, би требало да ти е јасно да тоа што било модерно тогаш, денес изгледа смешно. Погледни ја Пош како изгледала пред 12-13 години??!:toe:
Ako ja poznavas togasnata moda veruvaj nema da ti bide smesna ali samo dokolku si dobar poznavac na modata :wink:

ne e nisto apsurdno dokolku se boris za vistinata

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
schtranga напиша:
Ako ja poznavas togasnata moda veruvaj nema da ti bide smesna ali samo dokolku si dobar poznavac na modata :wink:

ne e nisto apsurdno dokolku se boris za vistinata
За каква вистина зборуваме јас и ти? Твојата?
Као прво мислам дека дискутираме тука како членови што површно ја познаваат модата и модните трендови. За стручњак во тоа поле може да признам само некој со завршено вишо образование, или да е некој си познат моден креатор, моден критичар, итн. До тогаш нема да бараме вистини, туку ке си изнесуваме свои погледи на дискусијата.
Затоа да не се лажеме, МОДАТА не би била мода кога не би ја прегазило времето, од оваа дистанца Дејвид Бекам и Пош Спајс биле облечени во склад со времето во кое живееле. Погледни си ги сопствените слики од тоа време, па суди сама.

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Gravity Grave напиша:
А што требаше тој да ги роди децата, па да му се признае стореното? Не ми се јасни погрешните констатации дека фудбалерите се само кретени што трчаат по топка без мозок?

И очигледно не те интересирал спортот во 95-96 (а може си била и мала) кога Дејвид Бекам станал првотимец во Манчестер, дебитираше во Англиската репрезентација, и стана славен не само поради своите несомнено фудбалско знаење. Чоекот си беше појава од самиот почеток.
Никако не е точно дека е тој дете од гето.
Родителите му беа со пристојна заработувачка, инаку како ке си приуштеа да го дадат Дејвид у суперскапа "School of excellence" на Манчестер Јунајтед?!? Левис не видел...ц,ц,ц,ц,...чоекот у прва сезона заработувал преку 10-тина илјади фунти НЕДЕЛНО!
Ве молам, зборите за Пош Спајс, остајте го Дејвид на мир, зборите си за чантичките и фармерките на големата креаторка а остајте фудбалери на страна.
Ај вака , малата нигде не рече дека тој е кретен . Англискиот фудбал слабо ме занимал , поштовам самба фудбал и италијанскиот фудбал , со фудбалери господари на топката како Малдини , ама на Дејвид му слегвам капа за неговите слободни удари и способнаста да е голетер на далечини од гол . Исто како што признавам дека ВБ има стил и осет за мода , никој не можи да и го одземи то , па ни ти .
еден мал цитат од весник

His wife, Victoria, was known as the most stylish of the Spice Girls, and her sense of fashion has rubbed off on David. He has gone from a simple boy, to an icon in trendy British magazines. Тука мислам симпле е клучен збор ...
Тоа што си е така , така си е ...

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
ragazza напиша:
Ај вака , малата нигде не рече дека тој е кретен . Англискиот фудбал слабо ме занимал , поштовам самба фудбал и италијанскиот фудбал , со фудбалери господари на топката како Малдини , ама на Дејвид му слегвам капа за неговите слободни удари и способнаста да е голетер на далечини од гол . Исто како што признавам дека ВБ има стил и осет за мода , никој не можи да и го одземи то , па ни ти .
еден мал цитат од весник

His wife, Victoria, was known as the most stylish of the Spice Girls, and her sense of fashion has rubbed off on David. He has gone from a simple boy, to an icon in trendy British magazines. Тука мислам симпле е клучен збор ...
Тоа што си е така , така си е ...
A кој сака нешто да ти одземе? Јас сигурно не сум компетентен да зборам за наводната убавина на ВБ која што јас лично не ја гледам (море компетентен сум, сакам жени, вистински убавици!), но за Дејвид Бекам сигурно сум, пошто му ја пратам кариерата уште од првите утакмици што ги играл за Ман У пред 13 години. И тврдам дека никогаш не бил 'simple' или 'ordinary boy'. Ако веќе тргнеме со цитирање, списанието FHM (линкот е е преземен од Хрватските Вечерњи новости) јa прогласило ВБ за најНЕсекси жена во шоу бизнисот.
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/scena/728927/showPhotoSerie.do

Така да може да цитираме и да си линкаме до утре, вкусовите се различни, и тука нема дискусија. Мојата поента беше дека Дејвид Бекам имаше се, и пред да ја запознае Пош. И пари, и слава, и стил, се...сепак ке биде пак онаа мојана, прва асоцијација на Викторија-Дејвид Бекам, сакала да признаеш или не, така си е.

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Искрено во право се Хрватите , жена што јади само грашок не можи да е најсекси ,и убава да е ,ама има стил .Две скроз различни работи

Kajgana Shop

На врв Bottom