Ах мојта слаба точка.....да висе пофалам инаку и проблеми си иам...овај чир од него и пушам по 3 до 4 цигари со едно кафе шо е ногу лошо ама пијам кафе од шоља за јогурт/чај ...навлечен сум како наркоман и се трудам да намалам ем за здравје ем и пушам ногу со кафето шо никогаш не ми случило да претерам со цигарите.
Вчера купив Браво од 100 грама, да го пробам а и да ја видам наградната игра, да не ќе се падне нешто. Отварам и гледам првите две полиња 500, 500. Како се израдува дека подоле ќе видам уште едно 500че ама ништо, се разочара.
Подобар наслов за мене е- "Вие и еспресото" Едино ова кафе го пијам и тоа коа сум надвор. Летоска ладно со мраз, зимоска долго у голема шоља Најубаво еспресо ми праат у "Галери" близу Симпо у Карпош, а најцинкатори ми се Бариста, коа за обично зимаат 60, а за долго 70 ден. а додаваат само малце повеќе вода .
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.