Вие и кафето

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Какво има такво, но ако може да се бира преферирам Експресо, најчесто сакам да се напијам накај 9 вечер, да не ми трепне око до 12 часот. :coffee:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Пијам само нес кафе :S

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
не пијам кафе, расте опашка...

Tired..

of fаke fаces
Член од
16 октомври 2010
Мислења
150
Поени од реакции
19
Турскоо ама она шербет шо се вика:icon_bigg:icon_bigg И нес топло - ладно , сеедно.
А најубаво ми е околу 13h до 15h :icon_cool

Член од
17 ноември 2010
Мислења
46
Поени од реакции
3
турско може и макијато, и ако има некоја да ми стави чудни напитак во него па да губим контролу :)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Секој ден понекогаш и по 2-3 у денот зависи кога како, најчесто експресо и макијато :)

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Зависи, некогаш 2 до 3 пати на ден некогаш едно, зависи со друштво кога излегуваме...инаку најчесто Макијато, експресо, нес...

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Филѓан топло турско кафе кај 13 часот мх мх мх :)

С

Спенсер

Гостин
Ретко пијам кафе... ептен ретко :) / Нескафе :)

T

Torchyrus

Гостин
Кога сум прва смена нашколо обавезно турско насабалје , после зависи од денот по некогаш и до 3 кафиња стигам најчесто пијам макијато .

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Во последно време правам некакви комбинации на нескафе со чоколадо во прав, кафеав шеќер, и се разбира, со млеко. Не дека е којзнае што, ама се пие. Баш сакам наместо шеќер да пробам вакво кафе со мед. Ама сепак, турското ми е некако најпогодено. Навика стара петсто години не е за потценување :)

П

Пепси_

Гостин
Nescafe ala vasily.jpg Само вакво си пијам нескафе....иначе ова јас го правам да се пофалам :)

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Јас со кафето сум во долготрајна врска , имаме односи околу 3 пати дневно .
Иако некој љубоморни лица наречени Доктори ме разубедуваа дека нашата врска не е здрава , јас не се откажувам.

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Обожавам кафе, пијам до 3-4 кафиња дневно. Пијам турско и нес штознам најубави ми се, ги пијам без шеќер. Се навикнав на горчливиот вкус, додуша така и повеќе ми дејствува во случај да ме фати дремка, одма се освежувам.

Kajgana Shop

На врв Bottom