Devilish Angel
Лошотија по потреба
- Член од
- 7 мај 2005
- Мислења
- 1.451
- Поени од реакции
- 18
Другарството е нешто најдобро што може да му се слуши некому. Човек кој нема другари сигурно нешто му фали, никој сам не може на планетава. На секого му е потребен некој кој ке му се најде во лоши и убави денови, на секого му е потребен некој на кој ке може да му се довери и со кого ке може да се советува за било што. Сите имаме потреба понекогаш да си кажиме нешто што ни лежи на душата нели
Другарки имам малку, а за нив се би направила, како и тие за мене, а пријатели имам многу. Досега два пати само ми се случило да се разочарам од другарка, кои повеке и не ми се другарки јасно, и тоа поради тоа што сум се трудела да им помогнам, секогаш погрешно ме сфакале али тоа е, ум за друг пат нели но од тие што ги имам сега, а ги познавам цел живот никогаш не сум се разочарала.
Другарки имам малку, а за нив се би направила, како и тие за мене, а пријатели имам многу. Досега два пати само ми се случило да се разочарам од другарка, кои повеке и не ми се другарки јасно, и тоа поради тоа што сум се трудела да им помогнам, секогаш погрешно ме сфакале али тоа е, ум за друг пат нели но од тие што ги имам сега, а ги познавам цел живот никогаш не сум се разочарала.