Поприлично ризична операција бидејки со оглед на годините постои можност да не се разбуди од анестезија.Во секој случај мислам дека најважно е кај кој ветернар ја носите и како си ја врши работата бидејки од моето искуство досегашно со ветеринарите морам да кажам дека комплетно се имам разочарано и се на се верувам на еден-двајца ветеринари.Бев сведок на операција која се изври на кучка малтезер стара 16 години исто од тумор и се се заврши добро.Ако сакаш ке ти дадам број од ветеринарот по лп.
Инаку би сакала да ве прашам останативе дали имате искуство со фрактури кај мачки..бидејки пред некој ден најдов маца со 4 фрактури на левото ноџе..некој идиот и ги кршел намерно констатираше ветеринарот,но бидејки е мала не може да се оперира поради анестезијата па единствена опција е еутаназија која за мене е неприфатлифа.Сега е мацата уште кај мене..некако и ја наместивме раката со еден пријател кој студира медицина,ама не сака да јаде ни да пие вода,едвај со 300 молења ке ксне малце коска и кожа е.Денеска ми делува малце подобро ама е уште исцрпена.Ако има некој вакво или слично искуство или некој совет би замолила да пише за да го спасиме душичево.
za frakturive...ke zemes dve stap4inja od levata i desnata ili od napred na nogata i odpozadi ke vides kako odgovara...i ke gi zamotes so zavoj taka neka stojat nedela dena i ke vidis kako ke i zarasnat krsenicite...od iskustvo ti kazuvam a i na studii sum na veterina pa znam malku poveke
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)