Gurdjieff
Bastardo dentro
- Член од
- 12 јануари 2011
- Мислења
- 3.645
- Поени од реакции
- 1.264
utre...koga kje se vratish od crkva...А формулата?
Ја сакаме формулата, ја сакаме формулата !!!!!
utre...koga kje se vratish od crkva...А формулата?
Ја сакаме формулата, ја сакаме формулата !!!!!
Тебе Бог сигурно нема да ти прости за себичноста.ne e se vo parite...brat
i da spiesh na pari, koga si legnesh pak son ne te fakja...mozokot ne ti dava da zaspiesh....
zatoa, pronajdi se sebesi, i bog kje ti prosti ....
a kupola doniraj vo tvoeto maalo...mozebi kje ti se prostat greovite
Во црквата,во близина каде што јас живеам не дозволуваат внесување камери и мобилни телефони,па ќе нема доказ со кој што ќе ти се оправда дека бил.utre...koga kje se vratish od crkva...
i tvojata lakomost nema da ti ja prosti....Тебе Бог сигурно нема да ти прости за себичноста.
Што Рисјанин ќе беше ти што несакаш искушениците да ги просветлиш?
Bog kje mi kaze.....Во црквата,во близина каде што јас живеам не дозволуваат внесување камери и мобилни телефони,па ќе нема доказ со кој што ќе ти се оправда дека бил.
Благодарам на Вашиот исцрпен одговор...Па еве за почеток ќе ти кажам дека не одговарам на глупи прашања.
ti odi na temata za osho...so hepta zaedno...Леле па овде се водело војна... Ме примате и мене... јас сум против сите... Јас сум најпросветлениот од затемнетите... Јас имам способност да пробудувам ама и да заспивам... можам и заувек да заспивам со лево кроше и десен хај кик...
Која тема која црна тема... хепта вешто ја затвори со врски...ti odi na temata za osho...so hepta zaedno...
vide kiseliot koja pricina najde?....bila iscrpena....Која тема која црна тема... хепта вешто ја затвори со врски...
ххахаха ко демек он ја прочитал цела па знае дека е исцрпена... А Ошо кога на еден форум ќе го исцрпат јас лично ќе им ја препишам ќуката на два спрата што ја имам...vide kiseliot koja pricina najde?....bila iscrpena....
ebati demokratijata, ebati....
molbi za materjalni dobra Bog ne ispolnuva...cisto da znaesh...ххахаха ко демек он ја прочитал цела па знае дека е исцрпена... А Ошо кога на еден форум ќе го исцрпат јас лично ќе им ја препишам ќуката на два спрата што ја имам...
Туку ај да не бидам офтопик одма некој ќе ме пријави да си напишам да си пројде редот...
Јас верувам во господ бог и сум голем и чесен вреник и редовно ги посетувам храмовите на мојата религија и одавам почит кон сите свети лица во нив и се молам секое сабајле за здравје, лебче, па и некоја кешарица ако може ете нешто да се погоди на спортска... (ама знам потајно дека он не постои...)
Не се бараат одговори од тебе Гурџи за да некого просветлиш, туку одговори на соодветни прашања за да се разбудиш.epa shto barash od mene odgovori ako jas sum zaspaniot.....jas ne barav nikakov odgovor od tebe...
Ох ама е беден твојот бог... извини ама мојот е срцка... се ми исполнува, посебно ужива да ми исполнува материјални добра ама сепак морам и малце да се подзапотам инаку нема фајде само да ми дава, а јас да си се излежавам, не за друго ќе се здебелам многу и ќе личам на оној буда преставен на кинеската скулптура...molbi za materjalni dobra Bog ne ispolnuva...cisto da znaesh...
Туку што бидна со егзорцизмот... ајде јас чекам, а демонот во мене расте се поголем и помоќен... помагај оти ојдов в пекол...Не се бараат одговори од тебе Гурџи за да некого просветлиш, туку одговори на соодветни прашања за да се разбудиш.
Да не дојдеш да ти треба и тебе, како на некои други - егзорцизам.
Ама ти си знаеш, голем си си.
pocni da meditirash po 12h....i rols-rojs kje ti dade....Ох ама е беден твојот бог... извини ама мојот е срцка... се ми исполнува, посебно ужива да ми исполнува материјални добра ама сепак морам и малце да се подзапотам инаку нема фајде само да ми дава, а јас да си се излежавам, не за друго ќе се здебелам многу и ќе личам на оној буда преставен на кинеската скулптура...
--- надополнето: 1 декември 2012 во 21:10 ---
Туку што бидна со егзорцизмот... ајде јас чекам, а демонот во мене расте се поголем и помоќен... помагај оти ојдов в пекол...
Се јави душичка напатенаТуку што бидна со егзорцизмот... ајде јас чекам, а демонот во мене расте се поголем и помоќен... помагај оти ојдов в пекол...