- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
И јас не убивам,само незнам какво значење би имало тоа на темава.Оти премногу?
Еве ја ќе си одговарам за себе НЕ УБИВАМ.
за вечен живот пред се , за победа над секое ропство на овој свет*ништо не може да ме завладее* ,за заштита од се што е зло било каква несреќа значи комплетна благосостојба и радост и целосна финансиска полнота ,се на се совршен живот кој ти го нуди Бог наспроти несигурен живот кој ти го нуди овој светZa sti ti sluzi gospod tebe?
Умен човек си ти.Така да Џорџи Карлин ми е еден од омилените ликови...
И дали Бог ти го овозможи сево ова што го наброја сигурен живот и се останато.за вечен живот пред се , за победа над секое ропство на овој свет*ништо не може да ме завладее* ,за заштита од се што е зло било каква несреќа значи комплетна благосостојба и радост и целосна финансиска полнота ,се на се совршен живот кој ти го нуди Бог наспроти несигурен живот кој ти го нуди овој свет
И јас не убивам,само незнам какво значење би имало тоа на темава.
А јас на прозивка не сум на форумов ако тоа те интересира и бе ве замолол најљубезно да не поставувате претерано глупи прашања од типот:Дали убиваш.Епа ќе видиме понатаму, какво значење има. Ти одговарај си на прашањето, другото веројанто ќе го дознаеме![]()
Па рисјанин си бе СтавроСум.
Зошто?
Тебе никој не те прашаИ јас не убивам,само незнам какво значење би имало тоа на темава.
Членот Мики ме праша дали убивам,како никој не ме прашал.Па рисјанин си бе Ставро
Тебе никој не те праша
Извини на погрешен пасус те цитиравЧленот Мики ме праша дали убивам,како никој не ме прашал.
Репликата се однесуваше на овој твој пост ...Со што би придонело твоето прашање за темава т.е постави неверојатно глупо прашање.![]()
Многу бистро од твоја страна. Еден совет од мене, ако треба да дискутираш за религија, или да се сликаш по гаќи, ти го советувам ова второто...Па рисјанин си бе Ставро
Тебе никој не те праша
Многу сте луничави вие верниците незнаете главата кај ви е од брзање.Извини на погрешен пасус те цитирав
Репликата се однесуваше на овој твој пост ...
братко и тебе ти го овозможува ,само верувај во Него значи верувај е да разбереш која е Неговата воља за тебе да го проучуваш Словото и да најдеш некоја црква кај што се проповеда радосната вестУмен човек си ти.
--- надополнето: 1 декември 2012 во 22:36 ---
И дали Бог ти го овозможи сево ова што го наброја сигурен живот и се останато.
Ти благодарам за добронамерниот совет,но мислам дека овој пат ќе прескокнам.братко и тебе ти го овозможува ,само верувај во Него значи верувај е да разбереш која е Неговата воља за тебе да го проучуваш Словото и да најдеш некоја црква кај што се проповеда радосната вест
Радосна вест ќе биде кога ќе го вклучиш мозокот...братко и тебе ти го овозможува ,само верувај во Него значи верувај е да разбереш која е Неговата воља за тебе да го проучуваш Словото и да најдеш некоја црква кај што се проповеда радосната вест