Велес

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9

И една специјална слика. :) Перо ти текнуа на вечерта на стриптизот у дискотеката и после тоа коа отидовме у Тарантино на "Ја сам гузоњин син" и "Мотори"? Добро сме си поминале таа вечер нема шо.

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Коа ќе ја видам воа Железничкава,црева ми се креваат.И тоа ми ти била Железничка станица на Центарот и Раскрсницата на Македонија!! Уште 100 години никој нема ни цветче да засади,не па нешто друго да потсредат.
И послепесни ќе пееме:
...Велес,Велес,уваб град,
кога јас ќе дојдам пак?...

Член од
14 мај 2006
Мислења
38
Поени од реакции
2
:pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz vardarce koga imalo striptiz u veles be ? :cug::cug::cug: Pijan sum bil ne se sekaam , abe da ne bila mn grda striptezaTATA be,izglea toa ke da e, abe da zeeme nekoj so nas sea na krajov od mesecov od vie negativcive vo dramava da vidat nie kako ke proslavime 5 godini so oni ne ni sakaat da se vidat na 5 godini:kez:, oni samo na deset :bip::bip::bip:,a so vikas... Ej sea mi tekna be koga bevme u In be, da be pa toe Tarantino,lele ama kasno palam,abe nema struja moram od komsii da gradam na strek sum i zatoa :blabla::blabla:

Worf

Leader of the High Council
Член од
1 мај 2006
Мислења
413
Поени од реакции
4
vardarce напиша:
И една специјална слика. :) Перо ти текнуа на вечерта на стриптизот у дискотеката и после тоа коа отидовме у Тарантино на "Ја сам гузоњин син" и "Мотори"? Добро сме си поминале таа вечер нема шо.

Btw Ако сака некој да знае кој су! Вија детто од десно со микрофон пред муцката на сликата су ја! А тија лево ми е брат!:je:

p.s Поздрав до vardarce! Дури сега го видов твојов пост!

Член од
21 февруари 2005
Мислења
179
Поени од реакции
10
Најсеирџиски град е. чув над 30 степени било деновиве,а јас во англија мрзнам на 10 степени.

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Christian напиша:
Најсеирџиски град е. чув над 30 степени било деновиве,а јас во англија мрзнам на 10 степени.
Дедо Иљоски не да фатија жештини умирачка е, но да не ти кажувам ти барем знаеш како е во Велес се карпи ниедно дрвце и плус клима умирачка летно време. :)

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Ајде да се тури уште некоја слика.

Бабуна

Велешко езеро. За тие што незнаат (ова се однесува на охриѓанки) дека и ние у Велес имаме езеро.

Даунтаун или на нашки центарот на Велес.

Вардарче живее позади онаа долга бела зграда или тоа ви е велешкиот основен суд.

Споменикот на Кочо Рацин пред велешката гимназија.

Паб

B

BushMan

Гостин
Малку ќе забегам од темата, ама едно прашање до велешани, разбрав дека има пазар на кој се продаваат скутери на поволно и дека имало многу, ако може некој кој знае да ме информира на ПП.
Благодарам

Член од
21 февруари 2005
Мислења
179
Поени од реакции
10
барем знаеш како е во Велес се карпи ниедно дрвце и плус клима умирачка летно време.
abe poarno toplo,nego ovde vo portsmouth izmrznav. Ama koa ke pomine preku 40 stepeni e druga politika. Erkondishn RULES:)

Член од
12 јануари 2006
Мислења
374
Поени од реакции
9
Имаме најзакон град.Со некој убав,уникатен ноќен живот и најубави женски.Кој ќе дојде нема да зажали.
ПС.Ај за пругата не се ветрејте,не се чека по пола саат,едно 5-10 мин. максимум.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
vardarce напиша:
Е тука сум пиела кафенце:icon_lol: Многу ми се допадна внатре како е средено, а и wc-то беше супер. мх мх

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
FortunE напиша:
Е тука сум пиела кафенце:icon_lol: Многу ми се допадна внатре како е средено, а и wc-то беше супер. мх мх
Ај не се секирај пак ќе имаш можност да пиеш таму кафенце ако не па има и други места. :icon_razz :hump:

Член од
31 јули 2006
Мислења
5
Поени од реакции
1
vo veles bev 3 meseci vojska i od togas(2000g.) samo ednas sum bil i to lani.nisto ne e promeneto osven toj glupiot rezim na soobrakaj

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
kalest напиша:
vo veles bev 3 meseci vojska i od togas(2000g.) samo ednas sum bil i to lani.nisto ne e promeneto osven toj glupiot rezim na soobrakaj
Поради тој режим на сообраќај улицата кај шо живеам ми ја направија прометна. :lut:

С

Сатори

Гостин

Е ова е мојата омилена улица....ако сака човек да се смири и да се искулира...ова улица...ееее, многу си го сакам Велес...тоа е!

Kajgana Shop

На врв Bottom