Btw Ако сака некој да знае кој су! Вија детто од десно со микрофон пред муцката на сликата су ја! А тија лево ми е брат!:je:vardarce напиша:И една специјална слика. Перо ти текнуа на вечерта на стриптизот у дискотеката и после тоа коа отидовме у Тарантино на "Ја сам гузоњин син" и "Мотори"? Добро сме си поминале таа вечер нема шо.
Дедо Иљоски не да фатија жештини умирачка е, но да не ти кажувам ти барем знаеш како е во Велес се карпи ниедно дрвце и плус клима умирачка летно време.Christian напиша:Најсеирџиски град е. чув над 30 степени било деновиве,а јас во англија мрзнам на 10 степени.
abe poarno toplo,nego ovde vo portsmouth izmrznav. Ama koa ke pomine preku 40 stepeni e druga politika. Erkondishn RULESбарем знаеш како е во Велес се карпи ниедно дрвце и плус клима умирачка летно време.
Е тука сум пиела кафенце Многу ми се допадна внатре како е средено, а и wc-то беше супер. мх мхvardarce напиша:
Ај не се секирај пак ќе имаш можност да пиеш таму кафенце ако не па има и други места. :icon_razz :hump:FortunE напиша:Е тука сум пиела кафенце Многу ми се допадна внатре како е средено, а и wc-то беше супер. мх мх
Поради тој режим на сообраќај улицата кај шо живеам ми ја направија прометна.kalest напиша:vo veles bev 3 meseci vojska i od togas(2000g.) samo ednas sum bil i to lani.nisto ne e promeneto osven toj glupiot rezim na soobrakaj