Ne garf,ne go otaciv.Toj me otkaci mene.Pocina.![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
Na temata:
Eve jas,bidejki Vardarce ne saka,ke vi kazam deka sekoja godina tradicionalno vo Veles se organizira takanarecena "Pitijada",kade se natprevaruvaat povece gradovi vo prigotvuvanje na piti pastrmajlii.Se razbira so mnogu gosti,hrana i vin
vaa godina bese Vardarce sam,ama za dogodina ke se prasame.
Inaku,za info samo:Jadenjeto ne e free, tuku se plaka, na primer 10 denari parche pita i 10 denari chasha vino. Ili na golemo 100 denari cela pita (50cm) i 100 denari shishe vino (Bovin, Pivka, Povardarie, sakam da kazam klasa vino
)
Ama ovie veleshani mnogu gladni, nikoj ne jade doma.![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
Na temata:
Eve jas,bidejki Vardarce ne saka,ke vi kazam deka sekoja godina tradicionalno vo Veles se organizira takanarecena "Pitijada",kade se natprevaruvaat povece gradovi vo prigotvuvanje na piti pastrmajlii.Se razbira so mnogu gosti,hrana i vin
![Ерр.. Што? o_O o_O](/styles/default/xenforo/smilies/O_o.png)
Inaku,za info samo:Jadenjeto ne e free, tuku se plaka, na primer 10 denari parche pita i 10 denari chasha vino. Ili na golemo 100 denari cela pita (50cm) i 100 denari shishe vino (Bovin, Pivka, Povardarie, sakam da kazam klasa vino
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Ama ovie veleshani mnogu gladni, nikoj ne jade doma.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![](http://www.negotinskikrug.net/pas6.jpg)