M
MrzaRules
Гостин
или КАД СЕ СЕЉО ПРОМАНГУПИ им ебам селаничиштата...само планина за нив и нивата
Преку к** од начитаните анархисти, па ти од дамна требаше да престанеш за говориш за анархија, туку гледам уште се препираш мерејки си го лактот, кој е поголем анархист. лол.Патриот еден, оди читај малку анархистичка литература пред да почнеш да плукаш нешто кое не знаеш што воопшто значи. Јас веќе не пишувам тука, смешно ми е да разговарам со луѓе за анархизам и анархија, кои немаат ни основно познавање за било кој од овие поими.
Уште поголемо ЛОЛпочестени со присуството на братот К’тулу (за кого форумот е бојно поле) ?
Секој ден нови изненадувања... Па полека бе луѓе, кој ќе произведе толку куршуми?Преку к** од начитаните анархисти, па ти од дамна требаше да престанеш за говориш за анархија, туку гледам уште се препираш мерејки си го лактот, кој е поголем анархист. лол.
Snupi propadna u dlabokotoБаба ми е од Велес, имам некое ``велешко потекло`` ... Иначе интересно градче, сум бил пар пати, она Снупи ви е закон .. ...
PS. Пиедерче едно !
Колку поише маси толку повише луѓе ќе се собираат да испијат по едно еспресо и 3 чаши водаШто се случува со масите во кафичиве? Одат подоле и подоле и подоле...уште малку до Гимназија ќе стасаат
И таму се од 8 до 12Колку поише маси толку повише луѓе ќе се собираат да испијат по едно еспресо и 3 чаши вода