Велес

M

MrzaRules

Гостин
или КАД СЕ СЕЉО ПРОМАНГУПИ им ебам селаничиштата...само планина за нив и нивата

Член од
19 ноември 2008
Мислења
110
Поени од реакции
32
сељо несељо сеа има на суд да ги обричат..си го признааа делото...

Член од
19 ноември 2008
Мислења
110
Поени од реакции
32
да, да добро се момците...едниот има 5cm на клучната коска(ако не била таа ќе поминел мн лошо, пошто коската го спречила убодот да оди подлабоко), другиот 2cm длабока рана на вратот. Имаат и други телесни повреди низ цело тело.

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Патриот еден, оди читај малку анархистичка литература пред да почнеш да плукаш нешто кое не знаеш што воопшто значи. Јас веќе не пишувам тука, смешно ми е да разговарам со луѓе за анархизам и анархија, кои немаат ни основно познавање за било кој од овие поими.
Преку к** од начитаните анархисти, па ти од дамна требаше да престанеш за говориш за анархија, туку гледам уште се препираш мерејки си го лактот, кој е поголем анархист. лол.
почестени со присуството на братот К’тулу (за кого форумот е бојно поле) ?
Уште поголемо ЛОЛ

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
kolku zesko eeeeeeeeeee

A

AnFem

Гостин
Преку к** од начитаните анархисти, па ти од дамна требаше да престанеш за говориш за анархија, туку гледам уште се препираш мерејки си го лактот, кој е поголем анархист. лол.
Секој ден нови изненадувања... Па полека бе луѓе, кој ќе произведе толку куршуми?

Ај да ти одговорам, мада и мене ми е смешно... Зошто би престанала да говорам за анархија? Каде виде да си го мерам? Сметам дека секој е роден анархист, нема поголем или помал... Не знам која ти е целта, човече? Оди лечи сексуални фрустрации на друго место, форумите не се само за празно серење...

Упс! Извини! Штотуку ти го видов аватарот... ок е, сега имаш добар изговор!

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.442
Агенција што организира превоз до Дојран ? Знам дека Пан-Такси и другите имаат до Охрид, па ме интересира до Дојран дали имаат. Уште подобро ако некој знае и бројче од нив па да се јавам најубаво да си прашам. Фала однапред.

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
ako se javis na informacii sigurno ke ti go dadat brojot
za 5 min se si resil a tuka vaka ke si pocekas malku
ne znam jas broj

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Баба ми е од Велес, имам некое ``велешко потекло`` :D ... Иначе интересно градче, сум бил пар пати, она Снупи ви е закон .. :) ...

PS. Пиедерче едно ! :LOL:

E

elena.

Гостин
Што се случува со масите во кафичиве? Одат подоле и подоле и подоле...уште малку до Гимназија ќе стасаат :ROFLMAO:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

Kajgana Shop

На врв Bottom