M
MrzaRules
Гостин
или КАД СЕ СЕЉО ПРОМАНГУПИ им ебам селаничиштата...само планина за нив и нивата
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Патриот еден, оди читај малку анархистичка литература пред да почнеш да плукаш нешто кое не знаеш што воопшто значи. Јас веќе не пишувам тука, смешно ми е да разговарам со луѓе за анархизам и анархија, кои немаат ни основно познавање за било кој од овие поими.
Уште поголемо ЛОЛпочестени со присуството на братот К’тулу (за кого форумот е бојно поле) ?
Преку к** од начитаните анархисти, па ти од дамна требаше да престанеш за говориш за анархија, туку гледам уште се препираш мерејки си го лактот, кој е поголем анархист. лол.
Snupi propadna u dlabokotoБаба ми е од Велес, имам некое ``велешко потекло``... Иначе интересно градче, сум бил пар пати, она Снупи ви е закон ..
...
PS. Пиедерче едно !![]()
Колку поише маси толку повише луѓе ќе се собираат да испијат по едно еспресо и 3 чаши водаШто се случува со масите во кафичиве? Одат подоле и подоле и подоле...уште малку до Гимназија ќе стасаат![]()
И таму се од 8 до 12Колку поише маси толку повише луѓе ќе се собираат да испијат по едно еспресо и 3 чаши вода![]()