M
Muranyi
Гостин
Врв на пијанство е кога ќе се рабудиш после бурната ноќ и сред соба те гледа гомцето,кое поима немаш како се нашло таму.Ма да ова не е дешавка,ова е грозотија бре.
Не си пиел доволно, ајде утре у кафана да идешзошто мислам дека 70% од приказниве се лаги да не речам фантазии?
ја колку имам пиено, ти толку литри цел живот за капење немаш потрошеноНе си пиел доволно, ајде утре у кафана да идеш
И ја имав едно такво, ама само едно...Последно се запив со сестра ми дома слушајќи ЈУ рок и така во пијана состојба си седев на кајгана. Која креативност сум ја мавнал то чудо едно. Изнашибав околу 30 постови, станувам сабајлето гледам грст цитирања и допаѓања на истите.
Шо напрај бе пријателе си реков........и седнав така задуман да читам.
Не го бришам, нека си седи за да си знам за другпатКУРВИИИИииииИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ СВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И моето беше едно Ама многу интересно мајката, читам сум стасал за бесмртност да коментирам, која тема у пмИ ја имав едно такво, ама само едно...
Не го бришам, нека си седи за да си знам другпат
се е вистина пријателе ти изгледа немаш доволно контакт со реалноста или живееш премногу нормален живот (примаш многу совети од дома као на пример немој да пиеш ) ако некој лаже тука може да лаже за тоа што прераскажува нешто што му се има случено на некој негов другар или слушал муабети па сеа на форум да биде интересен .. инаку у пиење нема лага све можи да ти се случи така да знаеш ..зошто мислам дека 70% од приказниве се лаги да не речам фантазии?
се е вистина пријателе ти изгледа немаш доволно контакт со реалноста или живееш премногу нормален живот (примаш многу совети од дома као на пример немој да пиеш ) ако некој лаже тука може да лаже за тоа што прераскажува нешто што му се има случено на некој негов другар или слушал муабети па сеа на форум да биде интересен .. инаку у пиење нема лага све можи да ти се случи така да знаеш ..