Вашите пијани искуства :)

M

Muranyi

Гостин
Врв на пијанство е кога ќе се рабудиш после бурната ноќ и сред соба те гледа гомцето,кое поима немаш како се нашло таму.Ма да ова не е дешавка,ова е грозотија бре.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Не си пиел доволно, ајде утре у кафана да идеш :D
ја колку имам пиено, ти толку литри цел живот за капење немаш потрошено :D
и не ти е лоша идејава да си појдам у кафана :icon_lol:

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Кај другарче на роденден,си пивнав малце поише од што треба(што ретко се дешава :D ) и буквално не можев на нозе да стојам.Ќе станам и одма паѓав.И интересното било кога сакале да ме отрезнат, со кисела вода и лимон,па им текнало да ми кажат дека тоа е пивото на Тил од Рамштајн :D Сум испил 6-7 чаши кисела вода само зашто ми рекле дека е на Тил пивото :D :facepalm:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Последно се запив со сестра ми дома слушајќи ЈУ рок и така во пијана состојба си седев на кајгана. Која креативност сум ја мавнал то чудо едно. Изнашибав околу 30 постови, станувам сабајлето гледам грст цитирања и допаѓања на истите.
Шо напрај бе пријателе си реков........и седнав така задуман да читам.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Последно се запив со сестра ми дома слушајќи ЈУ рок и така во пијана состојба си седев на кајгана. Која креативност сум ја мавнал то чудо едно. Изнашибав околу 30 постови, станувам сабајлето гледам грст цитирања и допаѓања на истите.
Шо напрај бе пријателе си реков........и седнав така задуман да читам.
И ја имав едно такво, ама само едно...

КУРВИИИИииииИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ СВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не го бришам, нека си седи за да си знам за другпат :D

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
И ја имав едно такво, ама само едно...

Не го бришам, нека си седи за да си знам другпат :D
И моето беше едно :D Ама многу интересно мајката, читам сум стасал за бесмртност да коментирам, која тема у пм

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
ja za dve casi ne pocnuem pienje bar 2 litra vino da ima inace za dve casi rekov samo da ti se zagorci li se znae zosto se pie da ti se smeni svesta instant i bolje toa nego da se sekiras, i taka jas sea eve vo sklad so temata ke vi kazam deka stalno sum piel do stanje na tapa pijan ili nirvana spojuvanje so apsolutot i gubenje na individualnosta vo seopstoto i taka posle sto bilo ne znam taka da ne se sekaam .

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Пази поводот "Одам кај другар да пијам за името на таткому" :facepalm:

И одам кај него гости полно другари тој викнат како да се жени а не за име на таткото негов, и влегувам и му велам "Цел ден сум ваму таму ке испијам едно пиво и ке бегам оти ми е мака" и си седиме и јас не пиво - ВИНО, верувале или не имав 18години, испив 6литри шприцер, незнам ни јас како до сега, сега би умрел да испијам толку, неможев едно време да гледам си реков ослепив целосно, значи не да ми се врти туку пред очи темно ми се гледаше, и му велам "Брат многу касно е (5сабајле) јас одам срамота е" и си бегам пешки, арно ама пред куќата негова колата оставена негова (128мица :D ) и како што излегов од врата до колата стигнав и неможев повеќе и легнав на кола, и за несреќа тој како што живее на удолница колата во лер му беше и со камен потпрена, јас од тежината ја турнав и почна надолу на бега, и тоа време излегува другар и вика "Брат јас паѓам или колата вози сама? - тој пијан камен колку мене :D " се освестив маалце од страв и почнав да трчам ко некоја пајка по колата, влегов и мавам на кочница, таа 128мицата ни А ни Б од кочење- Тиња, уште бега надолу, одвај комбинација со кочница и рачна правев да успеам во брзина да ја ставам да застани, ја сотавив таму со отворена врата за да се потпирам да излезам, и пополека дома.
Таму уште маки, стигам пред врата и неможам да отклучам ми се врти куќата, не бравата, и се откажав, си седнав на скали поспав 3 сати и станав и заминав на спиење.....ова е нешто што не смеам пак да го направам, 3 дена бев како препариран после, не ми се збораше, мамурлак, фатена половина, били глава и налет тоа и забите ме болеа од маки :D :facepalm:

Член од
7 февруари 2013
Мислења
53
Поени од реакции
15
зошто мислам дека 70% од приказниве се лаги да не речам фантазии? :cautious:
се е вистина пријателе ти изгледа немаш доволно контакт со реалноста или живееш премногу нормален живот (примаш многу совети од дома као на пример немој да пиеш ) ако некој лаже тука може да лаже за тоа што прераскажува нешто што му се има случено на некој негов другар или слушал муабети па сеа на форум да биде интересен .. инаку у пиење нема лага све можи да ти се случи така да знаеш ..

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
се е вистина пријателе ти изгледа немаш доволно контакт со реалноста или живееш премногу нормален живот (примаш многу совети од дома као на пример немој да пиеш ) ако некој лаже тука може да лаже за тоа што прераскажува нешто што му се има случено на некој негов другар или слушал муабети па сеа на форум да биде интересен .. инаку у пиење нема лага све можи да ти се случи така да знаеш ..

Член од
6 февруари 2013
Мислења
50
Поени од реакции
40
Мене најпијана вечер ми беше ова лето, и до ден денес неможам да се напијам малце повеќе :D

Неколку другари се собравме и ќе идеме за Демир Капија, таму да излеземе да збркнеме некој девојчиња :D
Бидна шо бидна, земавме литро коњак (за четири души xD) и седнавме да пиеме. Јас нешто се изнервирав и 4-5 чашки коњак на екс. Не ни било доволно уште едно ќе сме земеле. Се враќаат со уште едно шише, и у тоа време доаѓаат две женски со шише вино. Им викам може малце од виново, ми викаат напиј се слободно :D

Пола вино на екс, земање коњак неколку голти наеднаш.. и почна да ми се врти :D
Јас уште ќе пијам не ми е доволно, им го испив виното (греота коњак пиеа после) ... и следното што ми текнува се будам сабајле кај на еден другар баба му. Стануваме и двајцата, глеам фармерките негови лом. Седеле таму до 4 саат, а мене до 2 ми текнува. И после мајка ми сабајле што ти зборував ова она ( не ми текнувало дека сум правел муабет со неа )
И од тогаш малце посмирено :D

Kajgana Shop

На врв Bottom