Вашите пијани искуства :)

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Еднаш славев роденден, направив забава и на самиот почеток се начукав до толку што неможев да стојам и се онесвестив пред правата журка да почне...Другиот ден сите ми викаа еј супер забава ова она, викам чекај која забава? :)

Член од
16 април 2012
Мислења
333
Поени од реакции
217
Еднаш славев роденден, направив забава и на самиот почеток се начукав до толку што неможев да стојам и се онесвестив пред правата журка да почне...Другиот ден сите ми викаа еј супер забава ова она, викам чекај која забава? :)
hahahahaha ne si normalen ej xD

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
185
Насловот кажува се,кажете некое ваше интересно или лошо искуство со пијанство,несекојдневна случка и слично.Каква глупост имате направено?

Јас ееептен ама ептен ретко пијам,некогаш кога е роденден или слично и никогаш не сум направил нешто понижувачко или лошо,само за роденденот од девојка ми сум се шетал по гаќи едно 100 метри...:oops:

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Само еднаш сум се начукал и тоа ептен саглам, трчав кон Крива Паланка по автопатот во 02:00 часот. Одвај ме фатија, како сум се спуштил по тоа удолницата ни самиот не знам, ама малце се потсопнав и си акнав коленото...:pos: Па уште на тоа другарот братучетка му прва ја прашав дали е расположена за..:oops: Дека бев пијан не сакаше, после тоа ме отупе од јавување во Скопје...
P.S. Немојте да сте се смееле, додека се опијаниш со Крали Марко може да замислите колку е испиено..:icon_lol: На неколку метри од автопатот е сликано...
-+-+-ÿ-¦-+-¦ -Ç-¦-¦-+-é-¦ x].jpg

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Пет пијанства so far, каша попара :D
Првпат пред седум месеци, на мојот 17ти роденден, 8/10 + weed, прекрасен провод.
Вторпат кај другарка на роденден, ден пред школо, 8/10.. Цепки се дешаваа вечерта :D Девојчето славеше полнолетство кај неа у двор, со кетеринг, чоколадна фонтана и 174 вида алкохол, па ти види.
Третпат кај другар на роденден во кафана, 10/10, лошо пијанство. Даунче. Мора да има и такво :(
Четврти пат кај друга другарка на роденден, пред едно две недели, 10/10, рачунај праев муабет со 28 годишни момци за денешнава младина, лошата музика и образовниот систем.. And all they wanted was some pussy :D

Последен пат у саботата, солидна седмица, had lotz of fun :) Можда ќе беше и поише да имаше некаква вотка, зашо ич не ми се праи меракот да се тегнам со бунарче дур да ме фати асално..

Тоа би бил мојот краток неисцрпен историјат на пијанства.
Од роденден на роденден, да се испоштуе славеникот со едно Tesakam brat mn mi znacjis ne ddeka sum piana stv te postuem :D:D

To be continued.

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Е многу убаво,све домаќини и домаќинки.
Абе утре вакви ли ќе ти варат грав дома,се враќаш од работа ја гледаш сите 4 нагоре шишето празно на маса.:confused:
Цитирај, пошо само ја сум женско на оваа страница :)
Уживај, профи запршка праам за грав.

F

FuckYouAll

Гостин
Лошо пијанство имам, ептен.
Ќе се испијанам и неможам на нозе да стојам, буквално, а и све памтам, СВЕ:place: Бар да непамтев, последен пат се испијанав за Нова Година, со коњак, сеа неможам коњак да пијам:sick:
Се влечкав по чаршија ко нездрав, па легнав на сред улица, убо шо не бев сам.
И се заколнав дека појќе не се пијанам, досега си стојам на зборот.

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Е многу убаво,све домаќини и домаќинки.
Абе утре вакви ли ќе ти варат грав дома,се враќаш од работа ја гледаш сите 4 нагоре шишето празно на маса.:confused:

Што се однесува до темава, многу материјал имам па ке нема време, затоа од тие "поинтересните" случки можам да го одвојам пагањето сосе ограда, да ти била скршена она, од метар и нешто висина, али бидејки од пијаниот и гаволот бега, станав, ја истресов прашината и се вратив внатре да продолжам.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Само еднаш сум бил пијан онака убаво нозете да не ме крепат:icon_lol: Не знам ни сам колку вино имам испиено таа вечер. Ми требаа 2 дена да дојдам во нормала после.

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
Летото после Илинден бев летва пијан ко копиле, едвај се држев на нозе и повраќав по пат до дома. Инаку знам и друг пат да се начукам ама внимавам не до толку

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Моето најпијано искуство сеуште е видливо во вид на лузни на лицето :D Ќе си ги носам цел живот. Да не навлагам, пијан, трчав со еден понизок другар, тој пројде, јас кога удрив во една гранка дебела од дрво, 2 метра наназад се вратив. Фацата цела лузни, среќа само 2 поголеми остана, а најголема среќа е што за милиметар не го повредив окото. Дури ни трепки немав.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.276
Поени од реакции
5.529
Во саботата навечер правев огромна забава .. околу 80 луѓе со над 160 литри алкохол ... журчето си беше топ се додека после 5-6 лименки пиво не ја зедов флашата смирноф и пола флаша вотка сам испив..половина од тоа на екс дрмнав не ми е јасно како не завршив на токсикологија но сепак да се вратам на главното...играв со сите 4 ди-џеја се менуваа лом се правеше само што не земавме сите да си ги удираме главите од ѕидот од тоа што беше топ журчето...се начукав околу 1 часот неможев да стојам па седнав .. ми се слоша дојдоа 2-3 другари на помош да ми помогнат ме прскаа со вода ми даваа сокови да пијам и се останато ме изнесоа надвор се исповраќав како стока некоја како да сум одвртел вентил така излегуваше сето тоа од мене подоцна малку се стабилизирав и продолжив да играм околу 2 и пол тргнавме накај дома. Јас со уште 6-7 другари .. дестинацијата во нормални услови ја одам за 10 минути...мене тогаш ми требаа рекорни час и 20 минути да ме донесат до дома по пат сум пеел песни за Куманово,патриотски песни(абре македонче,слушам кај шумат шумите и се останато)...Кај мене пред зграда сум легнал на клупа цел испружен и сум викал Еј ама ми е удобен креветов...другаров дошол да ме земе да ме однесат дома сум му кажал Педер изгаси го телевизоров бе ... :D Потоа сум мочал сум повраќал и што ти не ... отиден дома со уште еден другар на него сум му ги дал клучевите да заклучи од надвор и ми помогнал да се пресоблечам сум заспал како топ некој ... Утре дента кога се разбудив прво нешто што кажав ЕВО ЗОРЕ ЕВО ЗОРЕ БОГУ ДА СЕ ПОМОЛИМ .... станав 30тина минути супер подоцна почна да ми се лоши,да повраќам и проливи да имам од 11 до 4 попладне не успеав да се смирам како човек .. подоцна се беше добро... таа вечер си поминав супер,утредента ја наебав здраво ама сепак не жалам сепак си го направив кеифот и направив супер роденденска журка .. за останатото ШТО ГИ ЕБАМ КЕ ГИ СЕЧАМ !
Ете тоа ми е најтазе од пред 2-3 дена xD

N

Nicky Santoro

Гостин
Е читам темава и веднаш ми текнуваат барем 20 пијанства ТЕШКИ.:(
Еднаш токсикологија,КОМАААА.СО брза помош фиууу .Се будам во 6 и 20 на болница до мене моите.18год имав тогаш која брука....истренчив барем 800мл воткиче .Глупости немало затоа што онесвестен бев :(
Сеа летово неможев пред очи да гледам.Еден ебан пост на кајгана неможев да прочитам.Абе не пост туку буква неможев.Се ми беше МАГЛА.Се одкорнав повраќање ,главата ми пукаше утрото рикав ко магаре.
Да не пишувам цели фермани,пијам ко скот и тоа редовно и не се пијанам туку свеста си е земам.И покрај тоа се контролирам добро.Последниве два месеци на 2-3пати по 500мл имам направено и памтам добар дел од вечерта т.е не памтам само некои детали или разговори .
Иначе имало лежење по патишта,шетање гол низ куќи,спиење по шанкови,повраќање до кревет,пичкарење што стигнеш,згрешавање на машко=женско вц,.......
Пиењето е убаво , ама само по некоја чаша колку да сетиш опуштање и атмосвера а не како мене.

Кога ќе го прочитате постов сигурно ме замислувате ваков
Drunk-man-in-poland.jpg

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
После матура, на такси компанијата и реков да дојдат кај другарот во викендица :pos: И уште неколку други „случки“ таа вечер кои не се за споделување :D

Kajgana Shop

На врв Bottom