не га слушам мтуѓи мислења и често многу бурно изреагируем..и знам да се земам жртва за други људи а сто пута викам дека више нема да праем таке заш на крај ја го ваѓам подебелиот крај..
Негативни особини хмм...само тоа што некогаш се избрзувам и кажувам или правам тоа што не треба да биде кажено или направено и упропастувам СЕ!! Инаку сите ми велат дека сум прекрасна личност дури и на бившата женска што и раскинав без причина (се избрзав се разбира)
-Премногу љубопитен(барем така ми викаат, дека ова ми е негативна особина)
-Недоволно посветен на некои работи,
-некогаш јазикот ми лета пред мозокот. па потоа се каам.
Ако мрзата може да се смести во негатини особини, тогаш дефинитивно негативо нумеро уно кај мене. Да се продаваше, сега ова ќе го пишував на apple лап топ на плажа на Хаваи и до мене ќе имаше шише од најубавиот рум...
Лесно избувлива. И тогаш кога некој ќе ме рчне кај што не треба не пазам што и на кого зборувам.
И воопшто не сум упорна кога станува збор за некој проблем кој треба да го решам или нешто што сакам да достигнам во животов :/
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.