Вашите негативни особини?

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Многу лесно се приврзувам за луѓето.. Неодлучна.. Емотивна.. Земам се при срце.. Им верувам на луѓето..:toe:

Член од
7 декември 2009
Мислења
133
Поени од реакции
8
Се што правам, правам со размислување, внимавам што правам и внимавам никој да не повредам. Некој ќе рече нарцисоидно и клишерајски. Тие што ме познаваат знаат најдобро.

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
Кога сум нервозна, добра сум за одбегнување; не помислувам дека лугето можеби лажат онака, без посебна потреба што многу често прави да изгледам многу тапо.
И да, заборавив: пијам вода од шише :kesa:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
тоа што се оправдувам на некои работи за кои нема потреба

Malata

(:
Член од
15 декември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
Mn sum brza, sve brzo kazuvam a ne razmisluvam prvo, tvrdoglava i za moi godini sto nekoj mi vikaat deka mi e losa osobina sto iam mn visoki razmisluvanja za nekoi nesta i seriozna sum........

пм=MGLpM

Stelar
Член од
11 декември 2009
Мислења
1.409
Поени од реакции
3.318
Vikaat dva pati meri ednas seci, e jas duplo pati poveke meram i veke nema sto da presecam... Taka mi izbegale mnogu sansi... I podpagjam na tugi vlijanija (slusam Trajko Petko so ke kazi i posle se kaam dolgo vreme za toa)...:toe:

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Секогаш у школо велам дека ке поправам другиот час и никогаш не поправам ... не сум озбилен...т.е. колку да е нешто сериозно го гледам од смешна страна па сум еден од најголемите оптимисти ... зависник од ПЦ и ТВ... и никогаш не сум наспиен

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Јазик побрз од умот.
Себична некогаш премногу.
Не знам да прифаќам критика секогаш (мислам дека сум секогаш во право)
Своеглава.
Напорна на наврати.
Можам да спијам со се кондури, на трошки, во полн кревет со книги, не ми пречи ништо од тоа (не зборувам за секојдневно спиење, туку кога ме мрзи да го средувам, а сум се вратила доцна од излегување)
Толерантна сум многу. Тоа е лошо, зошто ти се качуваат луѓето на врат.
Не затворам врати кога влегувам во просторија.
Смотана сум некогаш, несмасна, брза во постапките, па не ми излегува ништо како што сум намислила.
Има еден куп.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Како прво многу сум тврдоглав. Второ, работите никогаш не ги прам на време, секогаш велам утре, и дур напрам нешо ќе помини една недела. Друго не знам што би додал на листава.:uvo:

J

Johnny Stulic

Гостин
Оставам да се шлепаат на мене
Несериозен
Заборавам

Не ми текнува некоја друга моментално

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
Паничам, понекогаш си мислам дека сум јас крива за се лошо што се случува во светот, неможам да речам срце во песна (зафаќам на р), незнам да мавам ластици, кога сум пијана плачам оти марсовците немаат клима уред и за слични глупости, многу зборувам, се смеам хистерично и кога плукам нагоре плунката ми се враќа назад.

Kajgana Shop

На врв Bottom