WildGirl
Lost in the forest ...
- Член од
- 28 јуни 2008
- Мислења
- 636
- Поени од реакции
- 93
Чоекот кој не го биваше за пеење песнички и раскажвење приказни за добра ноќ туку фино лепо ме заспиваше со AC\DC, Тhe Rolling Stones, Pink Floyd, Rod Stuart, Boney M, Iron Maiden и многу други.:music3: Онај со кој нон-стоп се караме дека сме различни ко магаре и музика а не признаваме дека сме исти во карактер
. Тој кој прв ме нарече тиквичка (поради природната црвена боја на коса) и портокалче, тој шо од ко памтам за мене секогаш кога работит нешто во дворот ја пејт "Angie", или "Мома Ангелина низ двори се шета" кога најчесто сум јас во дворот. Онај кој секогаш е насмејан и полн со позитивна енергија спремен во кој момент за рокенрол и секаков танц
, спремен за милиони шеги и вицеви и разни зафрканции :baeh:. Чоекот кој ме глеаше како глеам еден филм со карате и бокс и другиот ден ко излегов во дворот најдов на дрвото обесена вреќа полна со пилевина
jea:. Тој кој секогаш ме подржуваше во борбата со мама ко ќе најдев некое животинче за да останит дома:wub:. Човекот кој ме водит низ животов и ме научил на многу работи од мали нозе па се до денес, да бидам независна, силна личност, да изградам свој цврст карактер, да бидам искрена, праведна и да имам добро срце. Онај кој секогаш ме учеше да им помагам на сите околу мене и да учам на грешките за да бидам подобра. Чоекот кој во моментите ко ќе напраев белја идаше со намера да ме искарат ама по 1 минута се насмевнуваше со "Е мор Ангелче немој да сејш на газот ни секунда ко црви да имаш":pos2: ... Чоекот кој доцна на вечер ми раскажуваше за неговото време и живеењето тогаш, излегвењето и игрите кои ги имале како деца (бркана на дрво
). Чоекот кој во 4 одделение ме седна зад воланот и ми ја исполни најголемата желба
. Тој шо ме учеше да пливам ... најпрво кучешки :pos2: па после другите начини, тој шо ко ќе излезев и се вратев во 2 после полноќ ми велеше насмејан "еј шо бараш олку рано дома? ... шубо мирна беше куќава" :baeh: Чоекот кој ме научи да играм рокенрол, танго, валцери и слични игри од мали нозе.:smir:
... Ако пишам вака немат никогаш да завршам ... Ако мислите дека можам со збор да го опишам татко ми ... грешите многу. Не постојат зборови кои можат да раскажат за него. Благодарна сум шо го иам за татко, закон чоек бе.:smir:
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
![Ѕвер :zver: :zver:](/styles/default/xenforo/emot/zver.png)
![Шашав :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/smilies/eek.png)
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
... Ако пишам вака немат никогаш да завршам ... Ако мислите дека можам со збор да го опишам татко ми ... грешите многу. Не постојат зборови кои можат да раскажат за него. Благодарна сум шо го иам за татко, закон чоек бе.:smir: