I
Ivanovska
Гостин
Хаха како мојот да го опиша.Татко ми е добар од него имам научено многу, а најдобро е тоа што ми дава 5000 денари цепарлак
Хаха како мојот да го опиша.Татко ми е добар од него имам научено многу, а најдобро е тоа што ми дава 5000 денари цепарлак
абе што да кажам леле подобар живот здравије, 5000 во паричник, во школо сите петки а книга не допирам од мене по разгален немаХаха како мојот да го опиша.
Хаха да да баш така, абе нашиве да не се сијамски близнаци? Само ова не ми е јасно, како сите петки а не допираш книга? Јас ја допирам пред тест за да препишам во мобилен.абе што да кажам леле подобар живот здравије, 5000 во паричник, во школо сите петки а книга не допирам
Песната кажува сееее слушајХаха да да баш така, абе нашиве да не се сијамски близнаци? Само ова не ми е јасно, како сите петки а не допираш книга? Јас ја допирам пред тест за да препишам во мобилен.
абе каков тест, на час по тест јас поштено си одам после викнам си го татичко да ме оправдаХаха да да баш така, абе нашиве да не се сијамски близнаци? Само ова не ми е јасно, како сите петки а не допираш книга? Јас ја допирам пред тест за да препишам во мобилен.
Хахахах е и јас така, абе исто. Али најчесто присуствувам на тест, оти после усно испрашуваат кај мене. :S Затоа викам изгледа сијамски близнаци се.абе каков тест, на час по тест јас поштено си одам после викнам си го татичко да ме оправда
mene me demotiviraa vejke, za razlika od tebe, ako padnev na ispit dobivav prekor ili zosto taka pari se gubat, a ne znaat deka nekogas ne e do nas problemot ...да не е татко ми, ќе нема кој да ми дава идеи, кој да ми каже „Синко, не е крај на свет ако си паднал на испит.“, ќе немаше кој да ме мотивира да свирам и сериозно да си ја сфатам музиката, ќе немаше кој да ми каже дека треба да си го следам сонот за да не завршам на некое скапано место светлосни години оддалечено од мојот сон.
i jas ne sum bliska so moite kako i ti, a toa e mn. tesko, posto tesko naojgas zaednicki jazik za se opsto pa i za smea :/ sestra mi e taa sto ja nosat vo usta da recam, mnogu e poziva od mene posto ima dozvola za se poopustena e ... rastena sum doma so moite ama kako da ne se moi roditeli .... ponekogas mi e premnogu teskoСо таткоми не сум блиска, со моите воопшто.
Ретко зборуваме (буквално) камоли некои сериозни разговори, совети да паѓаат...цк. Сестра ми е поинаква, постојано комуницира со старците.
Татко ми е крајно интелигентно и способно машко, не има извадено од многу лајна, емотивен е (но го прикрива тоа). Личам на него и физички, а и наклонетостите ни се слични. Вонглавном имаме заеднички нешта (освен уметноста), меѓутоа не муабетиме околу тоа. Човекот се обидува да ми зборне - јас бегам. Цел живот сум растена кај бабето мое и по би зборувала со неа отколку со родителите ми.
Го сакам татета, му се восхитувам и посакувам уште одпочеток да имавме поинаков однос.