Вашиот татко!

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Татко ми е многу досаден особено кога ќе се поднапие :pos2: ама срцка е. Премногу го сакам, премногу се грижи за мене и се гордеам со него. Ми има покажано на многу начини дека ме сака, а и јас на него. Ма за ништо на светов нема да го лишам од мојата љубов. Еднаш згрешив, ама добро, тогаш бев тврда и не покажував емоции, ама сега... :)

Инаку троа е неодговорен, заборава... треба сто пати да му кажам дека фали нешто во куќа па да оди да купи :pos2: ете, сијалица за во соба ми купуваше цела недела, не знам како не му здосади оноа: Татооооооо немам сијалицаааааа во собааааааааа!!! И да може една работа да ја повтори милион пати со цел да ме потсети ќе го направи тоа.. кога за да ме потсети, кога за уз муабет:pos2:

Инаку супер е, прав другар, му се доверувам за многу работи и ме насочува во животот. Душиче:smir:
Ти не можеше да одиш сама да си купиш:pos2:(мала шала).
Инаку мојот однос со татко ми е онака..прекрасен.Знае да биде откачен,и колку шо тој може да ме насмее немозже никој,но знае да биде и строг,што во неколку наврати се покажало многу позитивно за мене.Обожаватели сме на фудбал,навивачи на Реал Мадрид(ХАЛА МАДРИД):smir:.Иначе е сирак од 14 година,и било дете со голема образовна перспектива.Но откако умрел дедоми,се запуштил,почнал да оди по фудбали,баталил школо,едвај поминал средно.До пред некој месец работеше во една фирма ,но го отпуштија.И сега човекот нема шо да прави,образование јок.Е тука е многу строг и многу упорен.Сака да бидам некој и нешто,човек кој ке биде успешен во тоа што ке го работи.А јас сето тоа го почитувам,зашто знам дека му е жал што не го живеел животот на некаков поинаков начин.Иначе во останатите смисли,ТОП.Знае многу работи,знае да се постави во одредени работи,нема предрасуди,модерен си е цовекот бе.Многу е емотивец,и често знае да изрази емоции,но тешко мене ако го налутам многу.Се на се,за мене тато е БОГ..

Член од
8 мај 2009
Мислења
284
Поени од реакции
102
хахахахаха, тоа беше пример само за тоа дека кога треба он да заврши некоја работа треба човек буквално на глава да му се качи. Инаку да, можев и јас да купам сијалица, ама на него му се продавниците уз пат :kesa::pos2::pos2:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
хахахахаха, тоа беше пример само за тоа дека кога треба он да заврши некоја работа треба човек буквално на глава да му се качи. Инаку да, можев и јас да купам сијалица, ама на него му се продавниците уз пат :kesa::pos2::pos2:
:pos2::pos2:

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Се гордеам со него и премногу го сакам.
Што сакам и кога сакам оди и ми купува.
Ме оправдува во школо.
Се најдобро со него, господ да му даде здравје и да живее уште 203849048 години.
:back: Татичко те сакам највеќЕ!

Mali )

Колку е саат?
Член од
26 ноември 2009
Мислења
75
Поени од реакции
3
Татко ми е ѕвер како и мајка ми.Се праи за мене ми помага кога ми треба и простуе мн јасно.Незнам како не сум му ги скинал нервите али што е тука е.

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Cool e човекот и го сакам. Секојпат ме сфаќа, а колку има простувано до сеа охохооо.. :smir:

M

MIL

Гостин
Со татко ми сум топ ме зеза го зезам како другар ми е
Некад знаеме да се спречкаме во врска со работата ако ме фати инат да не го послушам нешто ама мајка ми не смирува брзо :pipi: имам одличен татко :smir: премногу ме почитува сака и ми оди по г'з :vozbud:

Член од
1 декември 2009
Мислења
10
Поени од реакции
0
многу го сакам татко ми. макар да не сме толку блиски пошто многу малки време поминува дома или е на работа или на пат па така не можам да му се отворам за некои теми на пр. неможам да му кажам дека имам дечко од кај знам како ке изреагира може ке ми забрани па после за кај сум:toe: ама инаку добар си е човекот

K

Kicky

Гостин
Мојот татко......

Па никогаш ја нема оправдано таа улога. Се прашувам зошто воопшто сакал да има деца кога не знае како да им покаже љубов. Тој е само како една жива статуа што не го интересира што се случува со мене и со другите во семејството.
Кога бев помала за разлика од сега, за нијанса имав подобар однос со него...
Паметам само ми помагаше со задачите по математика.
Се сеќавам и дека заедно ја правевме куќичката за кучето.
Го поправавме заедно велосипедот кога ќе ми се расипеше.
Порано и почесто разговаравме, но од пред неколку години ( 6-7 ) многу работи се сменија и тој стана најодвратниот човек за мене.
Не можам ни да го гледам веќе.
Веќе не ни разговараме, на прашања му одговарам само со да или не. Всушност, тој и ретко нешто да ме праша, дали нешто ми треба, дали нешто сакам.... така да нема што да му одговарам.
Човекот апсолутно нема појма што се случува со мене и со мојот живот, со училиштето и слично.
Да беше далеку, да работеше многу и да не се гледавме често - ќе сфатев зошто на пример не би знаел многу работи за мене. Ама тој е тука... а уствари не е. Само физички е присутен.
Не знае за моите успеси, за наградите, за желбите....за првиот дечко.....
Тотална спротивност од она што еден татко треба да е!

За разлика од него мајка ми е д бест! Мојот херој!!!

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Среќен роденден тато.
Ти должам многу за лекциите за кои највероватно не си свесен дека си ги врежал у мојата свест.
Те сакам.
Биди здрав и жив уште долго зашто треба уште многу работи да научам од тебе.

Член од
8 октомври 2009
Мислења
312
Поени од реакции
153
aaa tatko mi e najdobriot tatko sto moze da postoi :smir: se zafrkavme, se smeeme najmnogu si go sakam:helou:

Член од
7 декември 2009
Мислења
133
Поени од реакции
8
Татко ми е екстра. Знае да ме извади некогаш од памет, ама си го сакам исто како и мајка ми :)

Член од
8 декември 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
Мојот татица е Најубавиот човек (не само во мојте очи).И јас секако личам на него:pipi: неговата парола во животот е : "КОГА НЕМА И ЦАРОТ НЕ ЈАДЕ "-што некогаш знае да ме изнервира но и да ме несмее.Каков и да е мој татко е и го сакам највеќе на свет.

debi7777

Girls in your city for night
Член од
12 септември 2009
Мислења
411
Поени од реакции
8
Бидејќи гледам има теми вашата мајка,вашата баба па дури и вашиот дедо јас решив да отворам тема вашиот татко.Ме поттикна да отворам ваква тема затоа што јас мојот татко го изгубив кога бев 16 години и де4н денес се уште многу ми недостига.Ми недостигаат неговите совети и шали.Дури ми недостига и неговото пререкување во врска со работите што ги правам.Со ова сакам да оддадам почит за татко ми затоа што беше важна личност во мојот живот и иако го нема се потсетувам што совет би ми дал да е до мене.Се тоа што сум денес сум поради татко ми.Се гордеам што имам сличности како него.Беше личност која уживаше да ја прави околината среќна.Сакаше да помогне а не очекуваше ништо за возврат.Беше прекрасна личност.Секогаш ќе ми недостига! Кажете вие нешто за вашиот татко?
Убава тема! И јас мојот татко го загубив приближно на иста возраст (на 18 години) и денес понекогаш кога мислам на него ми недостига. Не бевме многу блиски јас и тој. Беше строг човек, ама ме научи на вашни принципи во животот. Некогаш му се лутев за неговата строгост и начин на однесување кон мене, ама сега ги разбирам сите негови намери и сум му многу благодарен.

Kajgana Shop

На врв Bottom